FOTO "Lauku sētā" aizrit pirmā darba nedēļa un izbalsots pirmais dalībnieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Lauku sēta" sākās pirmā darba nedēļa un pirmais smagais darbs – nojaukt veco kūti, par kuru dalībniekiem bija iespēja nopelnīt papildus 1000 eiro klāt pie balvu fonda. Par darba vadītāju tika iecelts aizvadītās sezonas dalībnieks un lielākais "Lauku sētas" shēmotājs Kristaps. Nedēļas izskaņā izbalsošanas šķūnī tika lemts, ka šonedēļ "Lauku sētu" jāpamet ogrēnietim Jānim.

Pavāra lomā šonedēļ iejutās jaunākā no dalībniekiem – Alise, bet par palīdzi tika izlozēta vecākā šīs sezonas vecākā dalībniece Anita. Tomēr uzreiz bija skaidrs, ka divas saimnieces virtuvē saimniekot nebūs spējīgas, tāpēc starp Alisi un Anitu izcēlās pamatīgs kašķis. Anita, nesavaldot savas emocijas, uzlēja Alisei biezpienūdeni, kas pamatīgi šokēja pārējos dalībniekus un raisīja asas diskusijas.

Vecās kūts nojaukšana izrādās diezgan sarežģīts un laikietilpīgs darbs, bet gan vīri, gan daiļais dzimums bija gatavi sevi pierādīt, lai nesēstos uz sliņķu sola.

Tomēr konflikti nepalika virtuvē vien, darbu laikā "salecās" "pastalnieks" Jānis, kā viņu dēvē pārējie dalībnieki, un Ingūna. Neskatoties uz spraigajām savstarpējām attiecībām, lielais nedēļas darbs tiek izdarīts un saimnieks ar lielu gandarījumu to pieņem.

Izbalsošanas šķūnī pirmo čaklā titulu nopelna Kristaps, bet uz sliņķu soliņa tiek sēdināta Anita. Izbalsošanā atklājas, ka dalībnieki vēlas, lai mājās dodas pastalnieks Jānis.

Pildot "Lauku sētas" klasisko uzdevumu – pupiņu šķirošanu – ātrāka izrādās Anita, aizsūtot Jāni mājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu