"Google" līdzdibinātājs slepus izšķīries no sievas, kurai, iespējams, bijis romāns ar Īlonu Masku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

"Google" līdzdibinātājs Sergejs Brins maijā izšķīrās no sievas Nikolas Šanahanas apsūdzību dēļ, kurās minēts, ka viņa sievai bijis romāns ar Brina draugu Īlonu Masku, vēsta medijs "Insider".

Tiesnesis 26. maijā parakstījis laulības šķiršanu. Brins iesniedza šķiršanās pieteikumu 2022. gada janvārī, atsaucoties uz "nesamierināmām domstarpībām" pēc trīs laulības gadiem.

Laikraksta "The Wall Street Journal" rīcībā esošā informācija liecina, ka romāns, iespējams, pamudinājis Brinu šķirties no Nikolas Šanahanas. Saskaņā ar tiesas iesniegumiem, kā šķiršanās iemeslu Brins un Šanahana minēja "nesavienojamas domstarpības", un iesniegumi tika iesniegti tikai dažas nedēļas pēc tam, kad Brins uzzināja par afēru.

Žurnāla informators pastāstīja, ka attiecības starp Masku un Brinu pēdējos mēnešos ir bijušas saspīlētas, un Brins saviem finanšu konsultantiem uzdevis pārdot viņa ieguldījumus dažādos "Tesla" izpilddirektora uzņēmumos. Brins 2008. gadā investēja 500 000 dolārus "Teslā".

Masks gan publiski izteicies, ka draugu starpā nekas nav mainījies, apgalvojot, ka ziņojums ir balstīts tikai uz "trešās puses saklausītām baumām".

Informators arī pastāstīja, ka romāna laikā, kas, kā ziņots, sākās 2021. gada decembrī Artbazelā Maiami, Brins un Šanahana bija šķīrušies, taču joprojām dzīvoja kopā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu