Ņem vērā! Autovadītājiem jārēķinās ar būvdarbiem vēl 36 autoceļu posmos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu remonts. Ilustratīvs attēls.
Ceļu remonts. Ilustratīvs attēls. Foto: OlegRi/Shutterstock

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi joprojām notiek 36 posmos, tai skaitā uz 10 tiltiem un pārvadiem, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Darbi norit septiņos posmos uz valsts galvenajiem autoceļiem, sešos - uz reģionālajiem un 10 posmos - uz vietējiem autoceļiem.

Uz Vidzemes šosejas (A2) no pagrieziena uz Cēsīm (P20) līdz Rīdzenei ir septiņi pagaidu luksofori, un tā izbraukšanai ir nepieciešama stunda. Autovadītāji aicināti šajā un citos būvdarbu posmos ievērot satiksmes ierobežojumus, lai neapgrūtinātu būvnieku darbu un neradītu satiksmei bīstamas situācijas.

Uz Valmieras šosejas (A3) no tilta pār Gauju līdz pagriezienam uz Lielstraupi (V280) vienā posmā satiksme tiek regulēta ar luksoforu, bet ātruma ierobežojums ir 50 un 70 km/h. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 40 minūtes.

Uz Daugavpils šosejas (A6) Lielvārdē divos posmos ierīkoti luksofori, kā arī ātruma ierobežojums līdz 50 km/h un platuma ierobežojums līdz trim metriem. Posma šķērsošanai nepieciešamas 25 minūtes.

Uz autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) (A13) no Grebņevas līdz Kārsavai noteikts ātruma ierobežojums līdz 70 un 50 km/h, kā arī ieviesti četri luksoforu posmi. Remontdarbu posma šķērsošanai nepieciešamas 50 minūtes.

Lai iegūtu vai nodotu informāciju par notiekošo uz valsts autoceļiem, var zvanīt uz "Latvijas Valsts ceļi" diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 80005555.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu