Aizvadītajā nedēļas nogalē notika šķietami neiespējamais – "Red Bull" 2023. gada sezonā neuzvarēja kādā posmā. Uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa "Ferrari" pilots Karloss Sainss, kurš par demonstrēto stratēģijas izcilību ir pelnījis aplausus un cepures noņemšanu viņa priekšā.

Rubrikā "Atskaņas no pēdējām sacīkstēm" atskatāmies uz pieredzēto aizvadītajā F-1 nedēļas nogalē.

Kā jau varbūt kāds lasītājs arī ievēroja, Indonēzijā klātienē atspoguļoju aizvadīto Pasaules kausa finālturnīru basketbolā. Joks tāds, ka Indonēzijā F1TV arī ar VPN palīdzību nepiedāvāja iespēju noskatīties pat sacīkšu atkārtojumu. Līdz ar to, neredzot Moncas un Zandvortas GP, rakstīt atskatu par tām būtu neprofesionāli un nekorekti. Bet Singapūras GP jau varēju vērot savā dzimtenē. Līdz ar to atpakaļ ir arī "Atskaņas no pēdējām sacīkstēm".

Un kas par Singapūras GP! Beidzot pieredzējām rezultātu, kas šogad šķita nereāls, - uz goda pjedestāla nebija atrodams pat viens "Red Bull" pilots. Bet tam nevajadzētu aizēnot faktu, ka sacīkšu uzvarētājs Karloss Sains demonstrēja lielisku sniegumu no stratēģijas perspektīvas.

Kā jau minēts, "Red Bull" šoreiz netika uz goda pjedestāla. Vai tiešām "buļļi" kaut kur būs pieļāvuši milzu kļūdu? Tiesa, čempionāta līderiem ir arī tā sauktās patīkamās galvassāpes, jo "AlphaTauri" rindās sevi lieliski ir pieteicis Liams Losons.

Pēdējo apļu drāmā par uzvarētāju pavisam reāli varēja kļūt viens no "Mercedes" pilotiem, bet šajā reizē izcīnīt nu jau reto uzvaru, šķiet, patraucēja komandas lēmums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp