Elīna Didrihsone atklāj, kā vecāki uzņēmuši jaunumus par grūtniecību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/ Apollo.lv kolāža

Viesojoties pie Elīnas Didrihsones mammas, "Slavenības. Bez filtra" raidījuma vadītāja Katrīne Vasiļevska viņai vaicāja par sajūtām, uzzinot, ka meita ir stāvoklī. Elīnas mamma atklāj, ka sākumā bijusi šokēta par šo jaunumu, bet pavisam citāda reakcija bijusi Elīnas tēvam, kurš par gaidāmajiem jaunumiem bija uzzinājis internetā vēl pirms meitas oficiālā paziņojuma ģimenei.

Didrihsone paziņot savai ģimenei par gaidāmo pieaugumu vēlējusies kārtīgi. Tas esot noticis ap Ziemassvētku laiku, kad visa ģimene bijusi kopā.

Vienīgais, kurš par gaidāmo ģimenes pieaugumu nebija šokēts un pārsteigts, bija Elīnas tētis, jo viņš esot dzirdējis baumas, kuras klīdušas pa dažādiem interneta portāliem un sarunu forumiem. Kā arī viņam esot radušās aizdomas vienā no ģimenes atpūtas braucieniem, kura laikā meita esot jutusies slikti un gandrīz neko nav ēdusi.

"Viņš esot lasījis portālos, ka klīstot baumas par ģimenes pieaugumu. Un es atcerējos, ka es savos sociālajos tīklos biju ieminējusies, ka man nav apetītes, un internetā maz vajag, visi jau manu dzīves stāstu uz priekšu izdomāja," tā Didrihsone.

Elīnas mamma, apzinoties, ka meitai darbs ir ļoti svarīgs, izdzirdot lieliskos jaunumus, sākotnēji domājusi, kā viņi tagad abi ar vīru strādās.

Kā izrādās, Naurim ar sievasmāti esot bijušas līdzīgas pirmās domas.

Jau vēstīts, ka pērn 12. jūlijā Elīna Didrihsone laida pasaulē pirmdzimto. Dzemdībām varēja sekot līdzi visa Latvija, jo Elīna dzemdību nianses atklāja sociālajos tīklos.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas guvuši plašu rezonansi sabiedrībā. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā, gan abi ar vīru Nauri nonākuši sociālā dienesta un bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā.

Plaši apspriesti arī Elīnas kā autovadītājas paradumi, neaizsprādzējot drošības jostu, kā arī jau pieminētie video ar dēlu, kas raisīja plašu sabiedrības rezonansi.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone pērn piedalījās arī Aināra Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Vairāk skatiet 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu