"Ērkšķu" dalībniece Alīna parāda savu rezultātu vairākus mēnešus pēc kuņģa samazināšanas operācijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: alinaaspera/TikTok

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas dalībniece Alīna Jorova sociālajos tīklos pirms kāda laika publiskoja aicinājumu ziedot naudu, lai veiktu bariatriju jeb kuņģa samazināšanas operāciju. Nu Alīna dalījusies ar saviem rezultātiem.

"Tiktok" Alīna augusta beigās publicējusi video, kurā parāda, ka trīs mēnešus pēc operācijas atbrīvojusies no teju 30 kilogramiem.

@alinaaspera #дуэт с @Alinaoficial #jaunaisprofilsNu Re 3 mēneši un -22kg ka jums liekas jau ir atšķirībā?😅🥳##jaunaisprofils ♬ оригинальный звук - Фир Эфир

Šī gada martā viņa vērsās pie sabiedrības, lūdzot ziedot naudu viņas sapņa piepildīšanai. Alīna toreiz atklāja: lai veiktu bariatrijas operāciju, nepieciešami 4200 eiro. Viņai sapņa realizācijai trūka 3750 eiro.

Stāstot par operācijas nepieciešamību, Alīna rakstīja: "Esmu 31 gadu jauna trīs burvīgu bērnu mamma. Šobrīd mans svars ir 155 kg, tas nav tikai kosmētisks defekts, liekais svars būtiski traucē man pilnvērtīgi dzīvot, pavadīt laiku ar saviem bērniem, doties pastaigās. Liekā svara dēļ man ir problemātiski pildīt ikdienas darbus, es ātri nogurstu. Man ir bail, un nevēlos, lai mani bērni uzaug un pavada savu bērnību bez manis.

Bērnus es audzinu viena, tādēļ šobrīd nav lieku naudas līdzekļu, lai veiktu bariatrijas operāciju. Es zinu, ka šī operācija ir tas, kas man var palīdzēt atgūt dzīvesprieku un dzīves kvalitāti. Dot iespēju pavadīt vairāk kvalitatīvu laiku ar saviem bērniem."

Uzrunājot sabiedrību, Alīna atklāja, ka ka svēra 155 kilogramus. Vairākus mēnešus pēc operācijas Alīna dalījās ar rezultātiem, atklājot, ka šobrīd sver 126 kilogramus. Tas ir, apmēram trīs mēnešu laikā viņai izdevies atbrīvoties no 29 liekajiem kilogramiem.

Jau vēstīts, ka Alīnu plašāka publika iepazina pēc dalības sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." Šovā viņa ienāca kā vientuļā māmiņa, kura vēlējās tikt galā ar azartspēļu atkarību un sapņoja par vīrieti, kurš būtu viņas cienīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu