VIDEO Diāna Kubasova atklāj, kurš no šova kavalieriem viņai simpatizē visvairāk (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Otrajā šova "Randiņš ar Kubasovu" sērijā influencere, modele un skaistumkaraliene Diāna Kubasova pirmo reizi ieraudzīja dalībniekus bez maskām un varēja novērtēt vīriešu izskatu. Viņa arī atklāja, kurš no kavalieriem viņai simpatizē visvairāk.

Pirmajā sērijā vīrieši sprieda par Diānu un izteica pat vērtējumu desmit ballu sistēmā, bet otrajā sērijā arī Diānai bija iespēja beidzot kavalierus skatīt vaigu vaigā.

Influencere bija patīkami pārsteigta par vīriešu izskatu, sakot, ka sanākuši Misteru konkursa dalībnieki vai modeļi, viņai esot kur aci piesiet.

Pēc masku noņemšanas Juris aizkadros nosaka, ka maskas ir kritušas un Diāna nu redzēs viņa skaistumu. Puisis nekļūdījās, tieši viņa izskats skaistumkaralieni piesaista visvairāk. "Pēc izskata visvairāk mani piesaista Juris, patīk viņa stils. Redzams, ka viņš rūpējas par savu fizisko formu," tā Diāna.

Dalībnieks Juris.
Dalībnieks Juris. Foto: Publicitātes foto

Juris sevi sauc par "baigo razbainieku". Kuldīdznieks, kas dzīvo Liepājā. Jau vairākus gadus jaunais vīrietis profesionāli nodarbojas ar boksu. Zem ārēji sportiskā un šķietami raupjā tēla slēpjas pavisam vienkāršs, jūtīgs un sirsnīgs puisis ar plaši atvērtu sirdi. Juris nāk no daudzbērnu ģimenes, no kurienes arī viņa neizmērojamā cilvēkmīlestība. Ļoti izpalīdzīgs – gan traukus gatavs nomazgāt, gan svešu istabu izslaucīt.

"Savu dzīvi nevar iedomāties bez adrenalīna – tagad to gūst boksā, savulaik to radis ugunsdzēsēja darbā. Dzīves moto – labāk kļūdīties darot nekā pieļaut kļūdu, nemaz nemēģinot un neriskējot."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu