Kanādietis loterijā laimē 37 miljonus. Naudas dēļ sabojātas attiecības ar māti un labāko draugu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Randy Rush/"Facebook"

Kanādieša Rendija Raša laimīgā diena 2015. gadā ilgtermiņā nenesa tik laimīgas sekas - tās dēļ tika iedragātas viņa attiecības ar māti un labāko draugu, kurš viņu apkrāpa, ziņo izdevums "Insider". 

Rašs pie laimesta tika 2015. gada februārī pēc tam, kad mazā veikaliņā iegriezās pēc kaķu barības un pie kases paķēra dažas loterijas biļetes. Visa summa 37 miljonu apmērā viņam tika uzreiz ieskaitīta personīgajā bankas kontā. 

Vīrietis uzreiz pēc laimesta saņemšanas pameta darbu un ieguldīja līdzekļus labdarības projektos, nekustamajos īpašumos un riska ieguldījumu fondos. Viņš arī uzreiz pameta Albertas štatu, kur iepriekš dzīvoja. "Es dzīvoju mazā pilsētiņā, un pie manām durvīm klauvēja cilvēki, kas man prasīja naudu. Nezināju, kā ar to tikt galā," atminas Rašs.

Cilvēki arī nemitīgi zvanīja, prasot kādu aizdevumu. Rašu nelika mierā arī viņa māte, kas prasīja pusi no visa laimesta. Vīrietis to atteicies dot, un rezultātā māte ar viņu nekad vairāk nav vēlējusies runāt. 

Taču vissmagāko triecienu devis labākais draugs, kuru Rašs pazinis kopš skolas gadiem. Viņa dēls Rašam piedāvājis investēt jaunizveidotā sociālo tīklu platformā, ko viņš arī piekritis darīt. Taču ieguldījums 3,4 miljonu dolāru apmērā nav nesis nekādus ieguvumus, jo draugs tos piesavinājies. 

Situāciju izdevies atrisināt tiesā, taču tā uz Rašu atstājusi būtisku emocionālo iespaidu. 

Par savu pieredzi Rašs uzrakstījis grāmatu. Viņš uzskata, ka kopumā laimesta iegūšana bija labs pavērsiens viņa dzīvē. Vīrietis loterijas biļetes pērk arī tagad. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu