Tūriste Singapūrā izsauc policiju pēc tam, kad restorāns izraksta 1000 dolāru rēķinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Kāda tūriste no Japānas nolēmusi vērsties pie likumsargiem, kad par vakariņām restorānā Singapūrā viņai izrakstīts rēķins 1000 dolāru apmērā, ziņo izdevums "Insider".

Sieviete norādīja, ka viņai par maltītes cenu sniegta nepatiesa informācija. Viņa ar draugiem restorānā nobaudīja Aļaskas karalisko krabi 680 dolāru vērtībā un citas smalkas ēdmaņas. Restorānā 100 grami šāda krabja maksā aptuveni 20 dolārus. 

Sieviete minēja, ka šo ēdienu nobaudīt viņai ieteicis viesmīlis, kurš teicis, ka maltīte maksā tikai 20 dolārus. Pēc viņas stāstītā, viņš nav minējis, ka tā ir cena par tikai simt gramiem krabja. 

Taču restorāna pārstāvji norāda, ka viesmīļi sievietei izstāstījuši cenas patieso būtību un, lai novērstu komunikācijas problēmas, pat atnesuši visu krabi pie galda pirms tā pasniegšanas. 

Sieviete gan pieņēmusi, ka kompānijai negatavos visu krabi, bet gan katram sniegs mazu porciju 100 gramu apmērā. Taču viņiem tika atnests viss krabis 680 dolāru vērtībā. Kopā ar citiem ēdieniem rēķina summa sasniedza 1000 dolāru. 

Sašutumā sieviete izsaukusi policiju. Pēc īsām diskusijām restorāna darbinieki piedāvājuši atlaidi aptuveni 78 dolāru apmērā un par maltīti samaksājusi viņas draudzene. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu