Pensionārei Vidzemes slimnīcā pazudusi nauda. Viņai aizdomas par zādzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vidzemes slimnīca Valmierā.
Vidzemes slimnīca Valmierā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Limbažu iedzīvotāja Mirdza 25. jūlija naktī sirds problēmu dēļ nonākusi Vidzemes slimnīcā. Taču slimnīcas apmeklējums bijis divtik nepatīkams - maks, kas bijis ievietots seifa maisiņā, bijis pilnīgi iztukšots, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Sieviete visai miglaini atminas, kas noticis ar viņas personīgajām mantām un kā nonākusi slimnīcā. Medmāsiņa viņai slimnīcā parādījusi, ka viņas mantas - telefons un maks - ieliktas seifa maisiņā. 

Mirdza atgriezusies mājās ar maisiņu, kurā ieliktas mantas, un to atvērusi. Atverot maku, konstatējusi, ka tajā ieliktie 365 eiro pazuduši. 

Mirdzas aprūpētāja nekavējoties sazinājusies ar slimnīcu un informējusi par iespējamu zādzību. 30. jūlijā viņa sazvanījusi slimnīcas pārstāvi, kas sākotnēji izturējusies jauki un solījusi izmeklēt notikušo, taču nākamajos zvanos viņa pārmetusi, kāpēc Mirdza nav vērsusies policijā ar oficiālu iesniegumu. 

"Gribētu, lai tas darbinieks te uz ceļiem atrāpo un atnes man to naudu. Es gribētu viņam acīs paskatīties," saka Mirdza.

Mirdzai ir aizdomas, ka nauda tikusi izņemta pirms tam, kad maks ievietots seifa maisiņā, vai arī izņemta brīdī, kad viņa palūgusi no seifa maisiņa atnest tajā ievietoto telefonu. 

Slimnīcas vadības pārstāvis norāda, ka tiek veikta iekšējā izmeklēšana, lai noskaidrotu, kur palikusi nauda. Kad būs saņemti paskaidrojumi un noskaidroti apstākļi, tad pieņems lēmumu - ja tiks konstatēta tīša zādzība, vērsīsies Valsts policijā. 

Slimnīcā norāda, ka, ievietojot pacienta mantas seifa maisā, klāt jābūt divām personām. Taču nav iespējams apstiprināt, vai tā bijis arī Mirdzas gadījumā, jo videonovērošanas kameras to neesot fiksējušas. 

Vidzemes slimnīca norāda, ka turpinās sazināties ar Mirdzu, lai informētu par izmeklēšanas gaitu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu