VIDEO "Viņu grib notiesāt par slepkavības mēģinājumu." Starp viesiem un mājas saimniekiem izceļas kautiņš, kas beidzas ar ieroča pielietošanu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/4. studija

Pirms gada Cēsu novada "Mellupu" mājās norisinājās spraigi notikumi. Meitai atvedot mājās četrus iedzērušus draugus, starp viņiem un vecākiem izvērtās kautiņš, kas beidzās ar šaušanu, vēsta LTV raidījums "4. studija". 

Video: Raidījuma "4. studija" sižets

"Manu vīru var notiesāt par nepatiesu pantu. Viņš aizstāvēja manu un savu dzīvību, bet viņu grib notiesāt par slepkavības mēģinājumu," uzskata mājas saimniece Ligita. 

Sieviete atminas, ka kopīgi lietojuši alkoholu, kad sākušās domstarpības. Vīrs Ziedonis reibumā uzgrūdies vienai no viešņām. Situācija kļuvusi nekontrolējama un sācies kautiņš.

Kādā brīdī Ziedonis esot aizskrējis pakaļ savam ierocim. Mājas saimnieki stāsta, ka vīrietis izšāvis ar mērķi aizbiedēt agresīvos ciemiņus, bet trāpījis vienam no viņiem pa vaigu. 

Šajā mirklī arī iestājies kriminālprocess par smagu noziegumu - Ziedonis ar bisi sašāvis vienu no personām, kā arī pēc tam šāvis caur logu istabā, kurā atradušies cilvēki. 

Vīrietim gan nav bijusi atļauja šo ieroci turēt mājās. 

Ieradusies policija un aizvedusi Ziedoni, bet ne negaidītos viesus. Kamēr Ligita aizsteigusies pie kaimiņiem, lai vēlreiz izsauktu likumsargus, tikmēr uzbrucēji mājās izdauzījuši logus. 

Prokuratūra ir pārliecināta, ka Ziedonis ir veicis slepkavības mēģinājumu. 

Plašāk skaties sižetā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu