"Sajūta nav laba, un esam bēdīgi." Uzņēmums atceļ 6500 sveču pasūtījumu no labdarības projekta cilvēkiem ar ļoti smagiem attīstības traucējumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Grupu māja neatkarīgai dzīvei

"Grupu māja neatkarīgai dzīvei" soctīklā "Facebook" dalījusies ar ziņu, ka ticis atcelts viņu visu laiku lielākais pasūtījums - 6500 sveces. Viņi vēsta, ka iegādei par 2 eiro katra (bez PVN) pieejamas 2500 jau gatavas sveces dažādās formās visās varavīksnes krāsās. Peļņa tiek novirzīta grupu mājas izveidei jauniem cilvēkiem ar ļoti smagiem attīstības traucējumiem.

"Dzīve tomēr ir svītraina kā zebra," rakstīts publikācijā. "Vakar entuziasma pilni dalījāmies, kā gatavojam visu laiku lielāko pasūtījumu - 6500 sveces, bet šorīt saņemam atteikumu šim pasūtījumam, jo uzņēmumam mainījies koncepts Ziemassvētku dāvanām.

Varbūt par daudz lepojāmies ar mūsu darbu vai vienkārši melnā svītra…

Šodien sveču darbnīcā darbi nevedas, visi samulsuši skatāmies uz 2500 jau gatavajām svecēm un, kaut arī ar prātu saprotam, ka gan jau pārdosim, gan jau kādam citam uzņēmumam vai cilvēkiem vajadzēs sveces, tomēr sajūta nav laba un esam bēdīgi….

Šodien nevienam no mums neceļas rokas gatavot sveces. Bet rīt būs atkal jauna diena!

Jebkurā gadījumā mums ir pieejamas 2500 nelielā izmēra sveces visās varavīksnes krāsās – cenu kategorijā 2.00 eur (bez PVN). Formas – lodes, cilindri un konusi.

Kampaņu "Miljons sveču grupu mājai" var atbalstīt gan iegādājoties sveces, gan ziedojot.

Ja vēlaties sveces pasūtīt, lūdzu rakstiet FB inbox vai uz e-pastu inga.skestere@lkndz.lv.

Visa peļņa no sveču pārdošanas tiek novirzīta grupu mājas izveidei jauniem cilvēkiem ar ļoti smagiem attīstības traucējumiem!

Mēs būsim no sirds pateicīgi arī par katru ziedojumu lielā mērķa piepildījumam!"

Konts ziedojumiem ar pārskaitījumu:

"Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi" Biedrība,

Reģ nr. 40008150439,

Konts: LV36HABA0551043713971

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu