Viltnieks! Diāna Kubasova izbalso kavalieri, kurš patiesībā nemaz nav brīvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Otrajā šova "Randiņš ar Kubasovu" Kubasova pirmo reizi ieraudzīja dalībniekus bez maskām un atklāti pateica, kurš no šova dalībniekiem viņai simpatizē visvairāk. Arī šajā epizodē kādam bija jādodas mājās, un šoreiz tas bija Raivo.

Dažiem puišiem tika dots uzdevums Diānu uzaicināt uz deju, un pēc dejas viņa lēma, ka uz randiņu dosies ar Artūru. Artūrs lieki laiku netērēja un mēģināja Diānu randiņā noskūpstīt, taču saņēma atraidījumu. 

Pēc nepārdomātās rīcības Artūrs Diānai sniedza romantisku žestu - pie durvīm pieliekot ziedus un svecītes, ko Diāna novērtēja.

Otrajā epizodē visi dalībnieki pirmo reizi sapulcējās telpā, kur noskatījās, kas dalībniekiem sakāms "zem maskām", un dzirdētais Diānu gan mulsināja, gan pārsteidza.

Apspriežoties ar savu draudzeni Šarloti un raidījuma vadītāju Lauri Subatnieku, Diāna lēma uz izbalsošanas strīpas likt divus dalībniekus - Artūru, kurš pārkāpa robežas pirmajā randiņā, mēģinot viņu noskūpstīt, un Raivo. Viņasprāt, Raivo raidījumam pieteicies nepareizu motīvu vadīts, proti, viņš nevis meklē mīlestību, bet gan vēlas popularizēt savu nodarbošanos, kas Diānai nešķiet pareizi.

Diāna tomēr lēma Artūram dot vēl vienu iespēju, bet Raivo sūtīt mājās. Diānai izrādījusies taisnība, bet vēl šokējošāk bija tas, ka Raivo nemaz nav brīvs vīrietis, viņu mājās gaidot mīļotā meitene, kura nepavisam neesot bijusi sajūsmā par viņa dalību šovā.

Raivo
Raivo Foto: publicitātes

Raivo ir biznesa mākslinieks, kuram patīk riskēt un būt ārpus komforta zonas. Lai gan ārēji kluss un mierīgs, puisis ir gatavs avantūrām un viņam patīk piedzīvojumi. Raivo garlaiko punktualitāte un nepatīk, ka viss ir saplānots uz priekšu. Sevi viņš sauc par savas dzīves režisoru, kam nepatīk pildīt citu rīkojumus. Noslēpumains, cietais rieksts, kuru nav tik viegli izlobīt.

Dzīves moto – dzīve ir spēle, neiznieko laiku, spēlē to no visas sirds!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu