VIDEO Zelenskis pirms runas balvu pasniegšanas ceremonijas auditorijā uzmeklē savu sievu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

"Liels paldies, tas ir liels pagodinājums šeit būt," savu uzrunu "Atlantic Council Global Citizen Awards" balvu pasniegšanas ceremonijā iesāka Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.

Pēc atvainošanās par to, ka nav bijis laika sagatavot uzrunu notikumiem bagātās dienas dēļ, viņš atklāja, ka ceremoniju apmeklē kopā ar savu sievu Olenu Zelensku.

"Es šeit neesmu viens. Es esmu kopā ar savu sievu! Es gribu viņu redzēt kaut kur zālē. Kaut kur... Jā, es viņu redzu. Lieliski," pasmaida Zelenskis, kad izdodas auditorijā atrast un pamāt savai sievai.

"Liels jums paldies, ka uzaicinājāt mūs abus. Patiešām, man bieži nav daudz laika, ko pavadīt ar sievu kopā. Tādēļ tiešām paldies jums," prezidents pateicās balvas organizatoriem.

Saņemto balvu viņš veltīja ukraiņu aizstāvjiem, ārstiem, skolotājiem, kā arī ukraiņu bērniem, kurus nogalinājuši krievu okupanti.

"Šī nav mana balva," nopietni uzsver Zelenskis.

"Šo apbalvojumu veltu visiem ukraiņiem vīriešiem un sievietēm uniformās. Šo balvu veltu visiem mūsu bērniem, kurus nogalinājuši Krievijas teroristi. Mēs to nekad neaizmirsīsim.

Šo balvu veltu visiem vecākiem, mātēm, kuras izaudzināja tik drosmīgus ukraiņu karavīrus, kā arī visiem skolotājiem, visiem ārstiem, kuri nepameta Ukrainu pēc pilna mēroga kara sākuma.

Kuri ir bijuši kopā ar mums, mācījuši mūsu zēnus un meitenes pat zem Krievijas raķešu un irāņu dronu uzlidojumiem," sacīja Ukrainas prezidents, pēc tam pasakoties arī sabiedrotajiem.

VIDEO: Ukrainas prezidenta biroja publicētā Zelenska uzruna Ņujorkā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu