FOTO un VIDEO "Vesels un bīstams!" Porziņģis aizvada pirmo treniņu Bostonas "Celtics" kreklā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Facebook.com/ "Boston Celtics"

Sociālajos medijos parādījušies kadri, kuros redzams, kā Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis savas jaunās komandas Bostonas "Celtics" kreklā gatavojas jaunajai sezonai.

Kā zināms, Porziņģis šajā vasarā trīs komandu maiņas darījumā nonāca Bostonas "Celtics" komandā, kas uz Memfisas "Grizzlies" aizsūtīja savu ilggadējo aizsargu Markusu Smārtu, bet Vašingtonas "Wizards" tika pie Taijusa Džounsa.

Porziņģis pēdas savainojuma dēļ Latvijas izlasei nevarēja palīdzēt aizvadītajā Pasaules kausa finālturnīrā. Tagad latviešu basketbolists ir aizvadījis pirmo treniņu "Celtics" kreklā.

Porziņģa un "Celtics" fanu konts platformā X latvieti nodēvējuši par "veselu un bīstamu".

Arī Bostonas "Celtics" savā "Facebook" kontā publicējusi galeriju, kurā redzami kadri ar Kristapu Porziņģi komandas treniņā.

Jaunā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona sāksies 24. oktobrī. "Celtics" pirmo sezonas maču aizvadīs naktī uz 26. oktobri, plkst. 2 pēc Latvijas laika tiekoties ar Porziņģa bijušo komandu Ņujorkas "Knicks". Savukārt pirmo pārbaudes spēli bostonieši aizvadīs naktī uz 9. oktobri, plkst. 1 pēc Latvijas laika tiekoties ar Filadelfijas "76ers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu