Zuti un Pakalni apsūdz par nevīžīgu dzīvošanu un nesamaksātiem rēķiniem īrētajā mājā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bokseris un šovu zvaigzne Kristaps Zutis ar bijušo mīļoto influenceri Elīnu Pakalni kopā ar saviem trīs suņiem apmēram pirms gada sāka kopdzīvi glītā privātmājā Pierīgā. Nu izdevumam "Privātā Dzīve" mājas saimniece pikti atklāj, ka nomnieku nekaunībai neesot gala.

Viņa apgalvo, ka šikais dzīvesveids, kādu pāris līdz šim demonstrējis TV ekrānā un sociālajos tīklos, esot tikai skaista bilde. "Realitāte ir citāda." 

"Viņi visu laiku kavēja maksājumus. Tie par nomu un komunālajiem pakalpojumiem jāveic mēneša pirmajā datumā, bet tagad es viņiem devu laiku nomaksāt nomu un komunālos pakalpojumus par pagājušo mēnesi līdz 19. septembrim," stāsta mājas īpašniece.

Taču tas neesot noticis, un 20. septembrī viņa no Elīnas saņēmusi ziņu: "Labrīt, jāsāk šīs rīts ar jums nepatīkamām ziņām, ka vairs nevaru atļauties nomāt šo māju." 

Elīna minējusi, ka radušās problēmas ar uzņēmuma uzturēšanu un līdz 1. oktobrim māju grasās atbrīvot.

"Viņiem aizrakstīju, ka atslēgšu ūdeni. Ar mani ir noslēgts nevis īres, bet gan telpu nomas līgums, tāpēc drīkstu to darīt. Vēlreiz aicināju – samaksājiet rēķinu! Elīna atbildēja – ja šantažēšu, nemaksās neko. Ja prasība maksāt rēķinu ir šantāža, tad šis ir nekaunības kalngals," pikta ir saimniece.

Vineta piemin, ka parāds tuvojoties 2000 eiro.

Saimniece arī uzskata, ka nomnieki neesot gana labi rūpējušies par viņas īpašumu. Māja iegādāta kredītā, un Vinetai nākas aizņemties, lai to segtu.

Turklāt mierīga sarunāšana ar nomniekiem neesot vairs iespējama. "Zutis man jau iepriekš ir pārmetis – kā es uzdrošinoties prasīt samaksu? Viņš neesot īstais, ar kuru vajadzētu strīdēties. Ja pieprasīšana maksāt rēķinus ir strīdēšanās, tad kļūst kaut kā jocīgi, ļoti nepatīkami," teic viņa.

Arī Zutis izteicies par notikušo: "Gribējām šo jautājumu sakārtot mierīgi. Par naudas problēmām saimniece tika brīdināta jau divas nedēļas iepriekš, un nokavētas bija tikai divas dienas. Taču viņa atbildēja: "Par brīvu nedzīvosiet!" – un vienkārši atslēdza ūdeni," stāsta Kristaps Zutis.

Elīna, kura šobrīd mājā mitinās kopā ar Zuša suņiem, par šādu saimnieces rīcību vērsusies policijā. "Tas, ka ir atslēgts ūdens, ir pretrunā ar jebkādām patērētāja tiesībām," uzskata bokseris.

Zutis norāda, ka arī parāds nesasniedzot 2000 eiro, kā apgalvo iznomātāja: "Tā nav taisnība. Noma par mēnesi ir 1097 eiro plus komunālie. Samaksāts nav tikai par šo – septembra – mēnesi. Par iepriekšējiem mēnešiem rēķini ir samaksāti. Esam iemaksājuši arī drošības naudu."

Zutis teic, ka konflikti ar saimnieci bijuši jau iepriekš, saplīstot granulu katlam, žogam un vēl šim tam. Zutis uzskata, ka remontēt šo māju laikā, kad viņš tur dzīvojis kopā ar Elīnu, neesot bijis viņa pienākums.

Jaunu mājvietu Elīna pagaidām vēl nav atradusi, tāpēc spiesta uzturēties īpašumā, kurā nav ūdens. To viņa grasās atbrīvot pēc 1. oktobra.

Jau vēstīts, ka Zutis vasarā paziņoja par šķiršanos no Pakalnes ar sociālo tīklu starpniecību. "Esmu publiska persona, un man ir jums jāpaziņo, ka manas un Elīnas Pakalnes attiecības ir izjukušas, iemesls esmu tikai un vienīgi es," tā bokseris.

Par to, vai abi salīguši mieru, vai tomēr abus saista tikai mājokļa jautājums, nav līdz galam skaidrs.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 26. septembra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu