Saimniekšova delveris Krišjānis nepatīkami pārsteidz potenciālās līgaviņas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimnieks meklē sievu"

36 gadus vecais saimnieks Krišjānis no Amatas tiek saukts par īstu delveri. Dienā, kad dāmas dodas uz saimniecību, viņa paša tur nemaz nav. Potenciālajām līgaviņām Krišjāņa rīcība raisīja mulsumu un neizpratni.

Amatas saimnieks Krišjānis uz savu saimniecību bija aicinājis Vācijā dzīvojošo Justīni, jauno māmiņu Kristīni un mediķi Leldi. Tomēr Justīnei un Kristīnei ierašanās saimniecībā izvērtās rūgtuma pilna.

"Atbraucām, saimnieka nav. Nebija forši. Nekā, par ko priecāties," pārdzīvojumu neslēpj 30 gadus vecā Justīne. Pēc mirkļa meitenes uzzina, ka Krišjāņa nemaz nav mājās, viņš ir aizbraucis.

"Pirmā doma bija, ka varbūt ir atteicies no pasākuma," sajūtās dalās Justīne.

Meitenes noskaidro, ka sagaidītāja ir Krišjāņa māsīca, kura puisi bija pieteikusi šovam. Namamāte dāmām ierāda istabu, kur atbraucējas steidz iekārtoties. Taču par Krišjāņa rīcību Justīne nudien nav sajūsmā: "Man nepatīk šis process, ka Krišjāņa nav uz vietas. Reāli nav forši. Nav patīkami."

Tas, ka Krišjānis meitenes nesagaidīja, glīti nešķita arī Kristīnei. "Bišķiņ tāda kā vilšanās – kā tā var. Tev ciemiņi bija jāsagaida, un tu neesi. Stulbi kaut kā," saka Kristīne.

Justīne ierosina Krišjānim dot vēl pēdējo iespēju un nedaudz pagaidīt, bet, ja puisis tomēr neierodas, doties mājās.

Kāds būs turpinājums kaislībām Krišjāņa saimniecībā, skaties šova "Saimnieks meklē sievu" turpinājumā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu