Kas ir Magones Liedeskalnas ārzemju sirdsāķītis? (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latvijā ieradies šovu zvaigznes Magones Liedeskalnas ārzemju pielūdzējs, ar kuru viņa iepazinusies internetā. Magone devās viņu sagaidīt lidostā un dalās pirmajos iespaidos.

Ierodoties Rīgā, Magones kavalieris viņai pasniedza zīmola smaržas, tomēr Magone ir ne visai apmierināta. "Neviena puķe, neviena konfektīte, man taču bērni ir mājās. Nu tā, auksti, sausi, formāli."

Kavalieris gan neapmetīsies pie Magones saimniecībā, viņam rezervēts numuriņš kādā naktsmītnē. Sarunājoties automašīnā, Magone vēlas noskaidrot, kāda ir viņas jaunā sirdsāķīša tautība. Atklājas, ka viņš indietis. Magone teic, ka daudzi indieši esot ārsti, inženieri, juristi. "Lielas personības, un es domāju, ka šāds cilvēks līdzās man būs ļoti līdzvērtīgs. Tāpēc es arī skatījos uz cilvēku, kam ir universitātes izglītība."

Viņš Magonei vaicāja, vai viņa būtu gatava pārcelties, uz ko Magone atbildēja, ka neizslēdz šādu iespēju, ka varētu. Atklājas arī tas, ka viņas kavalierim nav bērnu, taču nopietnas attiecības ir bijušas. "Es nekad neradīšu ar sievieti kopīgus bērnus, ja neredzēšu ar viņu nākotni līdz mūža galam," teica Magones draugs.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu