"Tu mani vēl mīli?" Jana Bruk atkal vaigu vaigā tiekas ar Dāvidu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Pēc ilgāka laiku vaigu vaigā atkal tiekas Jana Bruk ar bijušo mīļoto Dāvidu, lai beidzot izrunātos, liecina šova "Slavenības. Bez filtra" ieskats.

Abi atminas laiku, kad pēdējo reizi tikušies, un tas bija īsi pirms tam, kad Dāvids pārtrauca ar Janu attiecības darba čatā. Abi atminas jautājumus, par kuriem nebija vienisprātis. Pāris tobrīd meklēja kopīgas mājas. Pēc vairākkārtējiem meklējumiem šķita, ka mājokli atraduši, taču pēdējā brīdī Jana teica, ka tomēr nevēlas tur dzīvot, tas pielika punktu abu attiecībām.

Jana joprojām Dāvidu sauc par vīru. Viņa skaidro: "Tas ir tāds kā joks." 

Jana Dāvidam pastāstīja, kādas atziņas guvusi no astrologa un attiecību treneres apmeklējuma. "Tu atspoguļo mani un es tevi. Esmu dzirdējusi no viņām, kāpēc mums neizdevās, bet neesmu to dzirdējusi no tevis." Dāvids mazliet apmulsa un teica, ka par to abi izrunās zem četrām acīm, bez kameru klātbūtnes.

Jana atklāti Dāvidam pajautāja, vai viņš joprojām viņu mīl, bet Dāvids atbildēja ar pretjautājumu, tā arī līdz galam neatklājot savas jūtas.

Ļoti atklātu interviju ar Janu par attiecībām un daudz citām intīmām tēmām lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu