Poliamorijas piekritēja Elīna: Man bija 15 gadi, kad mamma nolika priekšā prezervatīvu paku (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: F64

Brīvo attiecību piekritēja Elīna Zesere, viesojoties TV3 sarunu šovā "Zilonis studijā", dalījās viedoklī par to, kādēļ viņai varētu būt tik brīvi uzskati par seksa tēmām.

Elīnas vārds plašāk izskanēja, kad viņa viesojās Latvijas Radio podkāstā "Normāla ģimene", stāstot savu nestandarta ģimenes modeli ar atvērtām attiecībām un savu pieredzi izklāstīja TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Nu "Zilonis studijā" viņa skaidroja, ka jau no pusaudzes gadiem seksa tēmas viņas ģimenē nav bijušas tabu – ģimenē valdījusi ļoti "brīva vide".

"Mani vecāki bija ļoti atbalstoši.

Man bija 15-16 gadi, kad mamma nolika priekšā prezervatīvu simtpaku un teica: "Redz, kur ir prezervatīvi, ej, dari, ko tu gribi!""

Sieviete skaidro, ka viņai bijusi drošība par to, ka vecāki viņu atbalsta, tādēļ varējusi iet un darīt, ko vēlas, un viņai nekas no vecākiem nekad nav bijis jāslēpj. "Mēs varējām mājās mierīgi sarunāties par seksa tēmām, un tas man iedeva absolūtu brīvību. Man nekas nav jāstreso, es varu darīt, ko es gribu. Un, ja man ir kādi jautājumi, es vienmēr varu vērsties pie saviem vecākiem."

Video: "Zilonis studijā" sižets

Elīna arī atzina, ka atbalsta vienas nakts sakarus. "Es gribu saprast, kas ir lācītim vēderā.

Kur ir tā kaisle, par kuru no bērnības lasām grāmatās? Kā atrast to, ka tev smadzenes šauj ārā, ka orgasms ir fantastisks.

Un, ja es vienkārši attiecībās to neatrodu, tad es eju šajos vienas nakts sakaros un satieku pēc iespējas dažādākus cilvēkus, bet apzinos, ka tā nebūs mīlestība un es nemeklēju princi baltā zirgā."

Elīna un viņas bijušais vīrs Artūrs bija precējušies 10 gadus, un laulībā piedzima trīs bērni. Neilgi pēc tam, kad pāris attiecības nolēma atvērt, abi tomēr izšķīrās. Elīna šobrīd ir precējusies ar Aigaru, un abi dzīvo atvērtās attiecībās, savukārt kopā ar Artūru un viņa partneri Ievu audzina nu jau četrus bērnus, kurus visi uzskata par saviem kopīgajiem.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu