Mūziķis Andrejs Kļičuks atklāti par vienas nakts sakaru plusiem un ēnas pusēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: F64

Mūziķis Andrejs Kļičuks, viesojoties TV3 sarunu šovā "Zilonis studijā", dalījās viedoklī par plusiem un ēnas pusēm vienas nakts sakariem.

Mūziķis skaidroja, ka dzīves laikā ir daudzkārt iesaistījies vienas nakts sakaros un atbalsta arī citus, kuri lemj tam par labu.

"Es uzskatu, ka tas ir kaut kas tāds, ko vajadzētu izmēģināt, kamēr esi jauns un neesi attiecībās.

Tas noteikti dod kaut kādu lielāku bildi vispār par to, kā tās lietas notiek, kā arī ļoti labi var saprast sevi – kas tev patīk un kas nepatīk, kas ir svarīgs," norāda Kļičuks.

Video: "Zilonis studijā" sižets

Viņš piebilda, ka nav no tiem cilvēkiem, kuriem būtu svarīgi pirms stāšanās intīmās attiecībās izveidot emocionālu saikni, jo viņam vienmēr ir bijusi vēlme izmēģināt ko jaunu – ar dažādiem cilvēkiem dažādās valstīs un vietās. "Taču, kad es ik pa laikam to analizēju, un es arī apmeklēju terapeitu, tad izrādās, ka iemesls, kāpēc rodas vēlme iesaistīties vienas nakts sakaros, ir varbūt kaut kāda vilšanās iepriekšējās attiecībās un partneros, un varbūt kaut kāds veids kā apmierināt vajadzības."

"Tajā ir gan kaut kas traģisks, gan arī interesants, ka jums ir tikai viena nakts, tikai viena reize. Tu zini, ka to cilvēku nekad nesatiksi, tāpēc vari izmēģināt kaut ko jaunu," skaidro Kļičuks.

Gadījuma attiecībām gan esot arī ēnas puses – viena no tām ir fakts, ka cilvēks, ar kuru aizvadīta elpu aizraujoša nakts, mēdz pazust no dzīves, un tad rodoties vēlme visas turpmākās attiecības salīdzināt ar konkrēto reizi.

Tāpat vīrietis atzīst, ka lielākās bailes vienas nakts sakaros bijušas seksuāli transmisīvās slimības.

"Pat izmantojot kontracepciju, arī ar orālo seksu var dabūt dažādas slimības."

Mūziķis konkrētu skaitu saviem vienas nakts sakariem atteicās atklāt, tomēr norādīja, ka viņa gadījuma attiecību skaits esot "krietni virs vidējā". Tagad gan mūziķis vairs vienas nakts sakaros neiesaistoties, jo esot stājies attiecībās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu