Valmierā no sestdienas sāks darboties naktspatversme

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valmiera. Ilustratīvs attēls
Valmiera. Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

No 1.oktobra līdz nākamā gada 1.aprīlim pilngadīgām personām bez reģistrētas dzīvesvietas vai personām, kuras nonākušas krīzes situācijā, Valmierā pieejama naktspatversme, informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inta Heidemane.

Bez pajumtes esošās personas Valmieras naktspatversmē, kas atrodas Ūdens ielā 2C, var uzturēties katru dienu no plkst.19 līdz otras dienas plkst.8 un saņemt gultasvietu, vakariņas, kā arī izmantot dušas pakalpojumu.

Personas, kuras izmanto naktspatversmes pakalpojumu, aicinātas neierasties apreibinošo vielu iespaidā, kā arī ievērot iekšējās kārtības noteikumus.

Pašvaldība aicina Valmieras iedzīvotājus aukstajā laikā būt iejūtīgiem un nepaiet garām personām uz soliņa, kāpņu telpā vai zemē gulošajiem, bet informēt viņus par iespēju saņemt naktspatversmes pakalpojumus. Tāpat ir iespējams informēt Valmieras novada pašvaldības policiju, zvanot pa vienoto bezmaksas atbalsta tālruni 8484. Izskatot saņemto informāciju, policijas darbinieki lems par tālāko rīcību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu