"Rīgas Zeļļu" pieteikumu papildinājis Artūrs Strēlnieks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Strēlnieks
Artūrs Strēlnieks Foto: FIBA.com

Jaunizveidotās basketbola komandas "Rīgas Zeļļi" pieteikumā ir pieredzējušais uzbrucējs Artūrs Strēlnieks, bet centra spēlētājs Andrejs Šeļakovs nav iekļauts pieteikumā, liecina kluba spēlētāju sastāvs līgas tīmekļa vietnē.

38 gadus vecais Strēlnieks kopš 2019.gada ir spēlējis Gulbenes "Buku" rindās, kā arī bijis "Rīgas" sastāvā 3x3 basketbola turnīros.

Iepriekš Strēlnieks basketbolu ir spēlējis tādās Latvijas komandās kā "Roja", "Ķeizarmežs", "Ventspils", "VEF Rīga" un "Jūrmala".

Savukārt 34 gadus vecais Šeļakovs, ar kuru septembra sākumā klubam bija vienošanās par palīdzību sezonas sākumā, vēlāk lemjot par iespēju sadarbību pagarināt, komandas pieteikumā vairs nav atrodams.

Karjeras gaitā Šeļakovs ir pārstāvējis gan ārvalstu, gan vietējās komandas. Pēdējās trīs sezonas 207 centimetrus garais basketbolists pavadīja "Ventspils" rindās, bet viena no sekmīgākajām viņam bija 2019./2020. gada sezona, kad "Liepājas" rindās Šeļakovs atzīmējās ar vidēji mačā gūtajiem 8,7 punktiem un izcīnītajām 8,3 atlēkušajām bumbām.

Dobelē dzimušais Šeļakovs ir bijis Latvijas izlases sastāvā divos Eiropas čempionāta finālturnīros.

"Rīgas Zeļļi" šajā sezonā spēlēs Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā, Latvijas Basketbola līgā un Latvijas kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu