FOTO Šovu "Lauku sēta" pamet divas dalībnieces

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovā "Lauku sēta" aizvadīta ceturtā darba nedēļa un viens no negaidītākajiem šīs nedēļas notikumiem bija divu jaunu dalībnieču Ingas un Astrīdas pievienošanās šova dalībniekiem. Tas nozīmē, ka nedēļas izskaņā šovu bija jāpamet diviem dalībniekiem.

Par šīs nedēļas sliņķi tika atzīts Raivis, bet uz izbalsoto sola viņam pievienojas Eva un Ingūna, kura bija saņēmusi vienādu balsu skaitu ar Jāni, bet, izvelkot īsāko sērkociņu, tieši viņai nācās pievienoties izbalsotajiem.

Klasiskajā pupiņu šķirošanas spēlē Raivis izrādījās ātrāks, tādēļ "Lauku sētu" šonedēļ jāpamet Evai un Ingūnai.

Šīs nedēļas lielais uzdevums – siltumnīcas uzcelšana un teritorijas labiekārtošana, tika padarīta godam, par ko dalībnieki saņēma papildus 500 eiro pie sava balvu fonda. Par čaklāko šonedēļ saimniece atzina Alisi Emīliju, jo viņa piedalījās ne tikai siltumnīcas apkārtnes sakopšanā, bet arī citos mazos darbiņos.

Bet šīs nedēļas iespēju ripas uzdevums bija patiešām piņķerīgs – dalībniekiem bija jāiepilda 3 litru burkā tieši tik daudz ūdens, cik daudz ūdens ir vienā kilogramā gurķu. Visprecīzākais bija Matīss, kurš pārspēja Šarmanto tikai par 2 mililitriem. Viņa iespēju ripa paredzēja piešķirt priekšrocību izbalsošanas cīņā kādam no dalībniekiem un viņš šo iespēju iedeva Raivim, kas, iespējams, paglāba viņu no šova pamešanas.

Kādus negaidītus pavērsienus vēl nesīs "Lauku sētas" jubilejas sezona? To uzzini, skatoties šovu piektdienās plkst. 21.00 kanālā TV6.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu