Degvielas cenas Baltijas valstīs: Rīgā ir dārgākā dīzeļdegviela (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpildes stacija. Ilustratīvs foto.
Degvielas uzpildes stacija. Ilustratīvs foto. Foto: LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainījās, taču Viļņā cenas samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt dīzeļdegvielai augstākā cena bija Rīgā, bet zemākā cena bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas piektdien saglabājās tādas pašas kā nedēļu iepriekš - attiecīgi benzīns maksāja 1,764 eiro, bet dīzeļdegviela - 1,734 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,2% - līdz 1,639 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1,8% - līdz 1,629 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainījās, un arī šīs darba nedēļas beigās maksāja attiecīgi 1,819 eiro un 1,719 eiro par litru.

Arī autogāzes cenas Rīgā un Tallinā saglabājās stabilas un maksāja attiecīgi - 0,715 eiro un 0,68 eiro par litru. Vienlaikus Viļņā autogāzes cena palielinājās par 0,5% - līdz 0,612 eiro par litru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu