Īsi pirms pamatlaika noslēguma "Riga" izrauj uzvaru pār "Auda" vienību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Audas" futbolisti
"Audas" futbolisti Foto: Kristians Putniņš / "FK Auda"

"Riga" 30. septembrī "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 31.kārtas spēlē pamatlaika izskaņā tika pie panākuma.

"Rīga" viesos ar rezultātu 1:0 (0:0) uzvarēja "Auda" futbolistus.

35.minūtē no spēles tika izraidīts "Riga" treneris Sergejs Kožans, kurš saņēma sarkano kartīti. Vienīgie vārti mačā tika gūti 88.minūtē, kad no tuvas distances laukuma saimnieku vārtos bumbu raidīja Luiss Iberiko.

Visās četrās iepriekšējās sezonas spēlēs uzvaru ir svinējusi "Riga". Trīsreiz uzvarēts virslīgā (2:0, 2:0, 1:0) un reizi - Latvijas kausa ceturtdaļfinālā (4:0).

Piektdien kārtas pirmajā mačā "Daugavpils" mājās ar rezultātu 4:2 uzvarēja "Metta" vienību, pametot priekšpēdējo vietu un pārspēļu zonu, kurā nu nonākuši rīdzinieki, bet RFS sestdien ar 3:1 guva panākumu pār "Liepāju".

Svētdien Salaspils "Super Nova" savā laukumā uzņems "Jelgavu", un "Tukums 2000"/"Telms" mājās spēkosies ar "Valmieru".

Turnīra tabulas galvgalī ar 77 punktiem 31 spēlē ir "Riga", kurai ar 74 punktiem seko RFS. Trešā ir 48 punktus guvusī "Auda", kurai ar 45 punktiem seko "Valmiera" un ar 43 punktiem 31 mačā - "Liepāja". 34 punktus 30 spēlēs ir sakrājusi "Jelgava", 32 punkti 31 cīņā ir "Daugavpilij", 31 - "Tukums 2000"/"Telms", 30 punkti Metta" futbolistiem, bet Salaspils "Super Nova", kas čempionātu noslēgs pēdējā vietā, iekrājusi deviņus punktus.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, kamēr Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu