Rubīns ar rezultatīvu piespēli palīdz Ērnšeldsvīkas "MoDo" gūt uzvaru papildlaikā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Kristiāns Rubīns
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Kristiāns Rubīns Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas hokejists Kristiāns Rubīns 30. septembrī Zviedrijas hokeja līgas (SHL) spēlē tika pie rezultatīvas piespēles un palīdzēja Ērnšeldsvīkas "MoDo" uzvarēt papildlaikā.

"MoDo" izbraukumā ar rezultātu 4:3 (2:0, 0:1, 1:2, 1:0) guva panākumu pār "Malmo" hokejistiem.

Rubīns tika pie rezultatīvas piespēles uzvaru nesošajos vārtos, kurus pagarinājumā pēc spēlētām trīs minūtēm un desmit sekundēm guva Ēriks Valterholms. Latvietis kopā uz ledus pavadīja 21 minūti un septiņas sekundes, pielietoja vienu spēka paņēmienu un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl Mārtiņš Dzierkals ar Šellefteo AIK savā laukumā ar rezultātu 3:1 (2:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Jenšēpingas HV71. Dzierkals laukumā bija 15 minūtes un četras sekundes un atzīmējās statistikā ar vienu metienu pa vārtiem un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Citā mačā Rodrigo Ābola pārstāvētā Engelholmas "Rogle" viesos ar rezultātu 2:8 (0:3, 2:2, 0:3) piekāpās Gēteborgas "Frolunda". Ābols spēlēja 17 minūtes un 14 sekundes, divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, uzvarēja piecos no 15 iemetieniem, izcēlās ar vienu spēka paņēmienu un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -2.

"MoDo" ar 12 punktiem sešās spēlēs turnīra tabulā ieņem otro vietu, AIK ar 11 punktiem piecās spēlēs atrodas piektajā vietā, bet desmitajā pozīciju ar septiņiem punktiem sešās cīņās ierindojas "Rogle".

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Vekšes "Lakers", kas finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Šellefteo AIK.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu