Porziņģa pārstāvētā "Celtics" maiņas darījumā tiek pie vērtīga pastiprinājuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džrū Holidejs
Džrū Holidejs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas "Celtics" no Portlendas "Trail Blazers" iegādāsies Džrū Holideju, svētdien vēsta ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Atsaucoties uz saviem informācijas avotiem,Vodžnarovskis zino, ka par Holideju, kurš trešdien triju komandu maiņas darījumā no Milvoki "Bucks" nonāca Portlendas klubā, "Celtics" pretī atdod Robertu Viljamsu, Malkolmu Brogdonu,kā arī 2024. un 2029.gada pirmās kārtas izvēles.

Holidejam pašreizējā līgumā vēl ir atlicis gads.

Pieckārtējā līgas sezonas aizsardzības izlases spēlētāja Holideja iegādei vajadzētu mazināt mīnusus pēc Viljamsa un saspēles vadītāja Markusa Smārta zaudēšanas, kuri šajā starpsezonā aizceļoja uz attiecīgi Portlendas un Memfisas "Grizzlies" komandām.

Avoti ziņo, ka "Blazers" plāno paturēt Viljamsu, kurš labi spēlē aizsardzībā, tāpat kā 25 gadus veco centra spēlētāju Deandrē Eitonu. Ar pirmo numuru 2018.gada draftā izvēlētais Eitons no Fīniksas "Suns" nokļuva Portlendā trešdien kopā ar Holideju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu