Magoni Liedeskalnu šokē ārzemnieka piedāvājums iemūžināt viņu gultas priekus kameru priekšā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigznes Magones Liedeskalnas dzīvē kaislību netrūkst. Latvijā ieradies viņas ārzemju pielūdzējs, ar kuru viņa iepazinusies internetā. Magoni jaunais kavalieris nepatīkami pārsteidzis - viņš ierosinājis Magonei šova kameru priekšā nodarboties ar mīlas priekiem.

Magone nebija plānojusi pirmajā dienā vest jauno kavalieri uz savām mājām, bet bija noīrējusi numuriņu viesnīcā. Tur ierodoties, Magonei par nepatīkamu pārsteigumu cerētais romantiskais randiņš tika sabojāts, kad viņa uzzināja, ka noīrētajā numurā ir tikai viena gulta.

Risinot šo situāciju, randiņš izvērtās par katastrofu, kad ciemos atbraukušais ārzemnieks piedāvāja Magonei šova kameru priekšā nodarboties ar mīlas priekiem. "Viņš teica, ja reiz visu rādi, tad lai viņi filmē, kā mēs nodarbojamies ar seksu," atstāsta Magone.

Magone par šo piedāvājumu bija šokēta un skaidri un gaiši pateica, ka ar svešiem cilvēkiem gultā nemetas, vismaz noteikti ne pirmajā randiņā. 

Jau pirmajā tikšanās reizē viņš piedāvāja Magonei pārvākties uz Angliju, jau šis piedāvājums lika aizdomāties. "Ko? Vienu dienu pazīstams un es braukšu pie pilnīgi sveša uz Angliju? Varbūt viņš ir suteners, mani pārdos arābu šeiham par verdzeni! Kā es varu zināt, uz kurieni mani ved!" Magone uzsvēra, ka nav gatava riskēt ne ar savu, ne bērnu dzīvi.

Magone sākotnēji lika lielas cerības uz šo cilvēku. Viņu uzrunāja indieša izglītība un teiktais, ka viņam Londonā piederot īpašums. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu