Tiktokere izgāžas, piedāvājot apmaksāt pirkumus Londonas lielveikalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: milly_g fit/TikTok.com

Vietnes "TikTok" satura veidotāja Amēlija Goldsmita vēlējās iepriecināt kādu nejauši satiktu cilvēku, samaksājot par viņa pirkumiem. Protams, viņa to visu arī filmēja. Taču viņas labdarības centieni cieta fiasko.

Sociālajos tīklos publicētajā video redzams, ka viņa apmeklēja kādu pārtikas preču lielveikalu Londonā, lai pārsteigtu kādu pircēju ar savu laipno žestu.

Tomēr viss nenotika tā, kā viņa bija iecerējusi. Pirmais cilvēks kuram Goldsmita piedāvājās apmaksāt pirkumus, viņas žestu uzreiz noraidīja.

"Nē, nē, nē. Man tas tiešām nav nepieciešams!" vīrietis skarbi atteica Goldsmitas piedāvājumam.

Pēc tam viņa vērsās pie vēl dažiem pircējiem, bet arī saņēma atteikumus.

"Pasaulē ir daudz vairāk cilvēku, kas to būtu pelnījuši. Es justos pārāk vainīga, ja to pieņemtu," viņai teica kāda sieviete.

Sava eksperimenta beigās Goldsmita izlēma vienkārši sapirkt pilnu grozu ar makaroniem un mērcēm un ziedot tās pārtikas bankai.

Automašīnu stāvvietā tiktokere izplūda asarās, atzīstot, ka gaidījusi, ka kāds būs "pārlaimīgs" par viņas piedāvājumu apmaksāt pārtikas preces nedēļai.

"Tas bija ļoti satraucoši. Es gaidīju, ka jau pirmais cilvēks būs ļoti priecīgs un pateicīgs par to, ka es samaksāšu par viņa pirkumiem, bet tā nenotika. Viņš pat bija dusmīgs. Nākamais cilvēks vienkārši paskatījās uz mani tā, it kā es būtu absolūta dīvaine!" sieviete raudot stāsta.

Cilvēki komentāros pauda neizpratni par šādu Goldmsitas reakciju, norādot, ka viņa ir apmeklējusi pārtikas preču veikalu turīgā Londonas rajonā, tādēļ arī saskārusies ar atteikumiem. Daudzi ieteica viņai doties uz kādu lētāku lielveikalu, lai palīdzētu tiem, kuriem tas patiešām nepieciešams.

@millyg_fit in hindsight i can see why people can react differently to this, but my intentions were purely to brighten up someones day💕 i’m still super happy with what I ended up doing and i’ll do more of it for sure #storytime #vlog #makesomeonesday #foodshop ♬ Dandelions Ruth B - CIMON PAWRET
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu