VIDEO "Joprojām nespēju to aptvert..." Rēzeknē neilgi pēc dzemdībām nomirst māte. Bērna tēvs vaino ārstus

Ziņa papildināta 3. oktobrī plkst. 10.35
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Rēzeknē vien dažas dienas pēc dēliņa laišanas pasaulē mirusi māte. Aizsaulē aizgājušās dzīvesbiedrs uzskata, ka tas noticis ārstu nolaidības dēļ, ziņo raidījums "Bez tabu".

Rēzeknietei tās bija trešās dzemdības. Pirmās divas reizes sieviete dzemdēja iepriekšējās attiecībās.

Bērns piedzima 23. jūlijā. Pēc nepilnām trim dienām māti kopā ar dēliņu no slimnīcas izrakstīja. Tomēr drīz vien mātei radās komplikācijas – asiņošana un temperatūra.

31. jūlijā māte vērsās Rēzeknes slimnīcā ar spēcīgu iekšējo asiņošanu un temperatūru. Līdzīgas pazīmes fiksētas arī dažas dienas pirms nokļūšanas stacionārā, taču vietējās poliklīnikas ginekoloģe esot norādījusi, ka tā pēc dzemdībām notiekot.

Tēvs sarunā ar "Bez tabu" atklāj, ka dzīvesbiedres dzemdē esot atstāta placenta, sākusies infekcija.

Raidījums norāda, ka uz operāciju galda mātei divas reizes esot apstājusies sirds, taču ārsti sirdsdarbību atjaunojuši. Trešajā reizē sirds apstājās pavisam..

Taču tēvs uzsver, ka tā nav taisnība, jo pēc operācijas sieviete bija dzīva un atradās reanimācijā dzīvībai kritiskā stāvoklī. Tikai pēc tam apstājusies sirds.

Veselības inspekcija raidījumam apstiprina, ka ir sākta ekspertīze un nodots pieprasījums Rēzeknes slimnīcai izsniegt medicīnisko dokumentāciju un notikušā skaidrojumu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu