Dubaijā notiesā Ņujorkas koledžas studenti par pieskaršanos lidostas apsarga rokai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Adàeze/"X"

Saskaņā ar ziņojumiem Apvienotie Arābu Emirāti kādai Ņujorkas koledžas studentei piesprieda vienu gadu aiz restēm par iespējamu "uzbrukumu" lidostas darbiniekam, vēsta ārvalstu mediji.

21 gadu vecā Elizabete Polanko De Los Santosa saņēma šo sodu pēc tam, kad viņa teju trīs mēnešus uzturējās Dubaijā, jo meitenei bija noteikts ceļošanas aizliegums.

"Elizabete plānoja tranzītā doties caur Dubaiju, taču tā vietā viņa tur pavadījusi vairākus mēnešus un zaudējusi 50 000 ASV dolāru izdevumos un advokātu izmaksās," sacīja "Detained in Dubai" dibinātāja Radha Stērlinga.

Incidents noticis 14. jūlijā, kad viņa ar draugu devās mājup uz Ņujorku no atvaļinājuma Stambulā. Sākotnējais maršruts paredzēja, ka viņi lidos caur Parīzi, taču viņi mainīja lidojumu, lai pārsēšanās notiktu Dubaijā un varētu apskatīt slaveno pilsētu.

Lidostas darbinieki pieprasīja studentei noņemt vidukļa apsēju, kas viņai bija jāvalkā pēc nesen veiktas operācijas.

Studente norāda, ka darbinieki bijuši skarbi un viņu savainojuši. Darbinieki esot ignorējuši meitenes lūgumus, tāpēc viņa pieskārusies darbinieka rokai, sākusi izmisīgi  raudāt un saukt pēc palīdzības.

Šī iemesla dēļ viņai stundām ilgi lika atrasties apsardzes telpā, jo apsargs, kuram meitene pieskārās, iesniedza pret viņu sūdzību.

Kad viņu vēlāk izlaida no apsardzes telpas, viņa centās paspēt uz Ņujorkas reisu, taču tika informēta par viņai izvirzīto ceļošanas aizliegumu un bija spiesta palikt valstī, līdz pret viņu vērstās apsūdzības tiks izskatītas tiesā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu