FOTO "Heat" spīdeklis Batlers mediju dienā atkal "troļļo" ar neparastu matu griezumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džimijs Batlers
Džimijs Batlers Foto: AP/Scanpix

Jau otro gadu pēc kārtas Džimijs Batlers Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mediju dienā sev uzmanību piesaistījis ar neparastu matu griezumu.

Pērn Batlers, kurš ierastos apstākļos nēsāja visai īsu matu griezumu, uz mediju dienu ieradās ar pieaudzētiem drediem. Šogad "Heat" līderis izvēlējies tā saukto "emo" veidolu.

Pats basketbolists ir atzinis, ka jau nākamajā pavasarī atgriezīsies pie drediem un medijiem atkal nāksies izmantot citus viņa foto attēlus.

Batlers arī melnā krāsā nokrāsojis roku pirkstu nagus: "Es esmu "emo". Tas ir mans emocionālais stāvoklis. Esmu cilvēks ar emocijām."

"Heat" basketbolists aizvadītajā sezonā visai ātri atvadījās no drediem, kā rezultātā populārais ASV medijs ESPN vairs nevarēja izmantot viņa mediju dienas foto. Tā rezultātā ESPN izlīdzējās ar Batlera ģīmetni no populārās video spēles NBA2K...

Foto: Ekrānuzņēmums

33 gadus vecais Batlers aizvadītajā sezonā vidēji mačā izcēlās ar 22,9 punktiem, 5,9 atlēkušajām bumbām, 5,3 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 1,8 pārķertām bumbām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu