Kristaps Tālbergs atklāj, vai jūt sekas pēc zibens spēriena šai vasarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kristaps Tālbergs/Facebook

"Radio TEV" ētera personība un TV3 laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs šī gada vasarā negaisa laikā saņēma zibens triecienu. Lūk, kā viņam klājas tagad.

Sarunā ar "Kas Jauns" Tālbergs smej, ka īpašās spējas nav sevī pēc šī negadījuma novērojis, bet to jau laiks rādīs: "Varbūt pēc šī gadījuma vēl precīzākas būs izteiktās laika prognozes, vēl tikai gaidu savas superspējas, par kurām ikviens cenšas pajautāt." 

"Pēc šī atgadījuma ar veselību viss ir kārtībā. Pēc piedzīvotā diennakti uzturējos slimnīcā. Gan no mediķiem, gan saviem sekotājiem sociālajos tīklos esmu dzirdējis informāciju, ka šādas elektrības izlādes nevajag uzskatīt par vienkāršu lietu, ir vērts sevi kādu laiku novērot, it īpaši, ja tas ir bijis kāds elektrības trieciens pa visu ķermeni. Sirds mums ir ļoti svarīga, un elektrības triecieni var būt ļoti kaitīgi, pat letāli, var veidoties sirds aritmija. Tāpēc - pat ja šķiet, ka viss ir ļoti labi, ir vērts aizbraukt uz slimnīcu un uztaisīt analīzes, lai mediķi apstiprina, ka viss ir kārtībā," uzsver laika ziņu moderators.

Jau vēstīts, ka radio personība šī gada augustā negaisa laikā, vadot kādu pasākumu, saņēma zibens triecienu caur mikrofonu, pēc kā pārlaida nakti slimnīcā.

"Sagadījās, ka tieši tajā brīdī, veicot pasākuma vadītāja funkcijas, biju paņēmis rokās mikrofonu," stāsta Kristaps. "Bija milzīgs blīkšķis, kāds nekad mūžā nav dzirdēts. Saņēmu triecienu pa roku un tajā pašā sekundē arī pēdā," iepriekš stāstīja Tālbergs.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 3. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu