"Viņa neizturēja spriedzi." Viena no potenciālajām līgaviņām patvaļīgi pamet saimniekšovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimnieks meklē sievu"

Šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākajā sērijā bija iespēja sekot līdzi kaislībām 57 gadus vecā Jura saimniecībā. Kāda no dāmām radušos spriedzi nespēja izturēt un patvaļīgi lēma doties mājās.

Juris uz savu saimniecību Ogresgalā aicinājis 45 gadus veco frizieri Ievu, 53 gadus veco direktora vietnieci Ilze un 46 gadus veco Valsts policijas darbinieci Lieni.

Saimniecībā bija ausis otrās dienas rīts, un tas iesākās skaidrošanos. Ieva centās uzzināt, kā Lienes apmetnītis gadījies virtuvē uz krēsla. "Jaunā saimniece jau ir izvēlēta?" saimnieku tincināja Ieva. Saimnieks pagaidām neatzinās, vien pauda, ka tā bijusi provokācija.

Beidzot bija pienācis laiks Jurim doties pirmajā randiņā, un viņš izvēlējās tajā doties kopā ar Ievu, kura šim pasākumam bija īpaši gatavojusies. Saimniekam bija padomā vizināšanās ar SUP dēļiem.

Jurim un Ievai palikšana divatā ļāva vienam otru iepazīt no pavisam citas puses, un šo harmoniju bija ievērojušas arī meitenes. Ilze sprieda, ka Lienei "kremta, ka viņa nav uz tā supa". 

Pēc randiņa Jurim domas par Ievu bija mainījušās. "Iepriekš Ieva bija paskarba un iedomīga, bet randiņa laikā viņa atvērās, varbūt tāpēc, ka es viņai vairāk uzmanības veltīju. Mums radās kopīga saikne," skaidroja saimnieks.

Saimnieks laiku velti netērēja un jau pēc brīža bija atstājis mierā Ievu un randiņā devās ar Ilzi.

Tikmēr Ievai sāka šķist, ka Liene kļūst provokatīva un viņu izaicina. "Liene no pirmās dienas uzskata, ka mēs esam konkurentes un šī ir milzīga cīņa," izteicās Ieva.

Dzirksteļošana dāmu starpā turpinājās, kad Liene pārmeta Ievai pārlieku plikumu izrādīšanu publisku. Ievu Lienes provokācijas bija aizskārušas.

Kamēr Ilzes un Jura randiņš kļuva arvien intīmāks, atklājās – Ieva pošas doties mājās, nesagaidot pirmo izbalsošanu.

"Viņa neizturēja spriedzi un apvainojās," pavērsienu Jura sētā skaidroja Liene. "Kad es viņu divatā satiku, viņa teica: "Šajā cīņā tu uzvarēji.""

Savu lēmumu par došanos mājās Ieva Jurim skaidroja: "Tu esi fantastisks cilvēks, tu esi foršs draugs, tu esi vīrietis, uz kuru var paļauties, kurš ir gatavs zemi griezt otrādi, bet zini kā ir? Es vairāk redzu Lieni tev blakus. Es atkāpjos godīgi. Es neesmu konkurents nevienam."

Vēlāk Ieva pauda cerību, ka caur Juri viņas dzīvē ienāks īstais vīrietis, kā viņai bija sacījis Jura brālis: "Es ceru, ka tā arī būs."

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu