VIDEO Kaislības šovā "Randiņš ar Kubasovu" sit augstu vilni. Diāna aicina atgriezties vienu no izbalsotajiem dalībniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Randiņš ar Kubasovu"

Romantiskajā šovā "Randiņš ar Kubasovu" kaislības sit augstu vilni. Kamēr Diāna bija randiņā ar jauno dalībnieku, tikmēr tika izbalsots viens no viņas favorītiem Mikus. Diāna ar šo pagriezienu nebija apmierināta, tāpēc, pirms Mikus devās uz lidostu, influencere viņu pierunāja atgriezties. 

Vecpuisis tika izbalsots ar melu un intrigu palīdzību, un par to bija parūpējies dalībnieks Mārtiņš. Mikus izbalsošanā gan norādīja, ka neredz iespēju izveidot kaut ko vairāk ar Diānu, taču neslēpa, ka skumji doties prom, jo bijuši daudzi patīkami mirkļi un izveidojušās jaunas draudzības.

Diāna gāja pie vecpuiša lūgt viņu atgriezties. Ieraugot Diānu, Mikus sejā parādījās smaids, viņš bija cerējis, ka skaistule ieradīsies pie viņa.

"Gluži godīgi tas man nešķita. Atbraucot atpakaļ uz villu, bija viegls šoks par visu, nebiju to gaidījusi, bija nepatīkami. Nebija godīgi, mēs nebijām noslēguši savu iepazīšanos, neesam pat īsti iepazinušies, bijām tikai vienā randiņā. Domāju, ka mūsu stāstam vēl ir turpinājums," noteica Diāna. Mikus uzreiz piekrita palikt.

Profesors uzsver: ja Diāna piedāvā atgriezties un viņš teiktu nē, tas būtu sievietei pazemojoši. Atgriežoties villā, Mikus izteicās, ka jūtas labi, viņš vēlas tuvāk iepazīt Diānu, lai saprastu savas emocijas.

Diāna vēlāk guļamistabā runāja ar puisi, lai sapratu viņa jūtas un nodomus, jo bija dzirdējusi, ka viņš pats gribējis doties mājās. "Es nebūtu augšupielādējis savu bildi, ja tu man nešķistu simpātiska un visādi citādi inteliģenta. Varbūt es pieticīgāk runāju," skaidroja Mikus, sakot, ka nesaprot, cik daudz uzmanības optimāli jāizrāda šova ietvaros. 

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu