Dubaija piespriež cietumsodu Ņujorkas studentei. Viņai izdodas aizlidot mājās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: News/"X"

Ņujorkas koledžas studente, kurai tika piespriests gads cietumā par pieskaršanos Dubaijas lidostas apsarga rokai, tomēr, piecus mēnešus pavadot Dubaijā un risinot šo lietu, galu galā ir atbrīvota no piespriestā soda un dodas atpakaļ uz Ņujorku, vēsta ārvalstu mediji.

Elizabete Polanko de los Santosa saka, ka "ir ekstāzē par atgriešanos ASV pēc piecu mēnešu ciešanām".

"Elizabete ir iekāpusi lidmašīnā, lai lidotu uz mājām Ņujorkā," paziņojušas amatpersonas.

21 gadu vecā Elizabete Polanko de los Santosa saņēma šo sodu pēc tam, kad viņa teju trīs mēnešus uzturējās Dubaijā, jo meitenei bija noteikts ceļošanas aizliegums.

"Elizabete plānoja tranzītā doties caur Dubaiju, taču tā vietā viņa tur pavadījusi vairākus mēnešus un zaudējusi 50 000 ASV dolāru izdevumos un advokātu izmaksās," sacīja "Detained in Dubai" dibinātāja Radha Stērlinga.

Incidents noticis 14. jūlijā, kad viņa ar draugu devās mājup uz Ņujorku no atvaļinājuma Stambulā. Sākotnējais maršruts paredzēja, ka viņi lidos caur Parīzi, taču viņi mainīja lidojumu, lai pārsēšanās notiktu Dubaijā un varētu apskatīt slaveno pilsētu.

Lidostas darbinieki pieprasīja studentei noņemt vidukļa apsēju, kas viņai bija jāvalkā pēc nesen veiktas operācijas.

Studente norāda, ka darbinieki bijuši skarbi un viņu savainojuši. Darbinieki esot ignorējuši meitenes lūgumus, tāpēc viņa pieskārusies darbinieka rokai, sākusi izmisīgi raudāt un saukt palīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu