Blogeris šokē internetu ar paradumu ēst jēlu gaļu, ko dara arī viņa gadu vecais dēls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

31 gadu vecais amerikānis Polijs Longs dzīvo Bali un sociālajos tīklos dalās ar kadriem un pārdomām par dzīvi skaistajā salā, kā arī stāsta sekotājiem par saviem hobijiem – piemēram, jēlas gaļas diētu, kuru pats stingri ievēro un mēģina iemācīt arī savam gadu vecajam dēlam.

Longa uzturs sastāv no jēlas gaļas, tostarp buļļa pautiem un aknām, piena un ļoti neliela dārzeņu daudzuma. Viņš arī savu atvasi baro ar jēlu gaļu, būdams pārliecināts, ka šāds uzturs mazulim nāk par labu.

Longs publiski apgalvo: bērns “jūt”, ka ēdiens viņam ir veselīgs, tādēļ pats to izvēlas. “Pirms dažiem mēnešiem dēls izmēģināja jēlu buļļa pautu. Viņam tas garšoja. Patiesībā šis ir viens no viņa iecienītākajiem ēdieniem.”

Vīrietis gan uzsvēra, ka nekad nav uzspiedis 14 mēnešus vecajam dēlēnam ēst jēlu gaļu, bet vienkārši ļāvis pašam izvēlēties.

“Pastāv mīts, ka, ēdot jēlu gaļu, var dabūt salmonellas. Tas ir maz ticams, jo lielākā daļa neapstrādātas gaļas satur aktīvos fermentus, kas patiesībā ir noderīgi ķermenim,” nestandarta viedokli neslēpj blogeris. Viņaprāt, ja gaļa nebūs laba, mazulis to sajutīs un pats izspļaus.

Internetā Longa uzturs gan radījis asu viedokļu vētru, diskusijā iesaistoties arī dažādiem nozares speciālistiem. Tā, piemēram, kāds ārsts stingri pieteica vecākiem neiekļaut bērna uzturā jēlu gaļu, jo viņu gremošanas sistēma esot pārāk jutīga pret šo ēdienu. Turklāt, šādi ēdot, bērni tiek pakļauti bīstamām baktērijām.

@paulylong Wait so who’s the real testi king then🤔 #fatherson #dad #dadsoftiktok #dadlife #parent #toddler #kids #cutekid #babyboy #bulltesticles #rawmeat #carnivore #primal #savage #eating #eatingshow #eatingsounds #eatingasmr #asmrsounds #asmr #asmrvideo #asmrtiktoks #asmrfood #food #foodie #foodies #foodtok #foodshow #fyp #foryou #viralvideo ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu