Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ASV 11 gadus vecs futbolists pēc treniņa sašauj divus komandas biedrus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

ASV Floridas štata pilsētā Apopkā šīs pirmdien, 2. oktobrī, kāds pusaugu amerikāņu futbola spēlētājs ar šaujamieroci savainojis divus komandas biedrus, vēsta CNN.

Incidents noticis pēc treniņa, kad kāds vienpadsmitgadīgs futbolists, kura vārds netiek atklāts, pieskrēja pie stāvvietā esošās mātes mašīnas, izvilka šaujamieroci, kurš atradās neaizslēgtā kastē un izšāva uz savu komandas biedru.

Kā sarunā ar medijiem atklāja vietējā policijas iecirkņa vadītājs Maiks Makinlijs, šāviena rezultātā cieta divi 13 gadus veci amerikāņu futbola spēlētāji. Starp vaininieku un vienu no cietušajiem esot izcēlies konflikts, kā rezultātā pusaudzis, kurš šāva, izskrēja no stadiona, lai tiktu pie ieroča.

Brīdinājums - zemāk redzamajā video var būt nepatīkami skati

Par laimi, neviens no cietušajiem netika sašauts letāli. Viens futbolists no slimnīcas jau esot izrakstīts neilgi pēc incidenta, kamēr otrs puisis, kuram lode trāpīja krūškurvī, tika paturēts ārstu uzraudzībā, bet esot stabilā stāvoklī.

11 gadus vecais puika, kurš šāva, tiek apsūdzēts otrās pakāpes slepkavībā. Tāpat tikšot izvērtēts, vai nepieciešams apsūdzības izvirzīt arī kādam no pieaugušajiem.

"Mēs ceram, ka 11 gadus vecais puisis saņems nepieciešamo palīdzību, lai šāda rīcība nebūtu konfliktsituāciju atrisinājums arī viņa turpmākajā dzīvē. Viņam ir 11 gadu. Viņam priekšā vēl ir gara dzīve, un nav šaubu, ka viņš spēs mainīties," sacīja Makinlijs.

Vainīgajam puikam nav iepriekšējas kriminālās vēstures.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu