Dzīvnieku pansija "Ulubele" aicina uz rudens talku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Suņi dzīvnieku patversmē "Ulubele".
Suņi dzīvnieku patversmē "Ulubele". Foto: Zane Bitere/LETA

Dzīvnieku pansija "Ulubele" un labdarības fonds "Sofi" aicina draugus, kaimiņus, tuvos un tālos atbalstītājus uz "Ulubeles" ieziemošanas talku sestdien, 7. oktobrī, pulksten 10:00, ziņo biedrības pārstāvji.

Cilvēki tiek mudināti palīdzēt, lai rudens vēsums un drēgnums iespējami ilgāk paliek ārpus "Ulubeles" sienām. Kopīgs darbs palīdzēs iemītniekus pasargāt no nelabvēlīgiem laika apstākļiem, lai dzīvniekiem ir omulīgāk, siltāk un ērtāk.

Pēc kārtīga darba ar gardu zupu talciniekus cienās labdarības fonda "Sofi" komanda. Tāpēc ņem līdzi draugus, ģimenes locekļus un kaimiņus - jo vairāk cilvēku, jo vairāk var paveikt.

Talkas "Ulubelē" vienmēr izvēršas par gandarījuma pilnu pasākumu, kas nereti turpinās ar ilgstošu draudzību un laimīgām adopcijām.

Talkai iespējams reģistrēties šeit

Ja iespējams, ņemiet līdzi savus visparocīgākos darbarīkus – lāpstu, metāla grābekli, motorzāģi, trimeri, kapli, dārza šķēres, tīrīšanas līdzekļus. Ķerras ir pietiekamā daudzumā.

""Ulubele" ir lielākā dzīvnieku patversme Latvijā, un mēs esam ārkārtīgi pateicīgi par darbu, ko viņi ik dienu velta tur mītošo dzīvnieku labā.

Mēs cenšamies palīdzēt ar talkas organizēšanu "Ulubelei" katru reizi, un mēs nākam palīgā ne tikai ar organizatorisko pusi, bet vienmēr piedomājam arī plašāk par patversmes ikdienas vajadzībām – kā vēl mēs varam viņiem palīdzēt dzīvnieku glābšanā?

Tā, piemēram, uz šī gada pavasara talku mēs sagādājām smilšu kravas, iegādājāmies piekabi, motorzāģi un citas lietas saimniecības darbu veikšanai. Savukārt šogad mēs palīdzam ar aprīkojuma iegādi dzīvnieku ķeršanai un pārvadāšanai.

Un, protams, katru reizi neatņemama sastāvdaļa ir pusdienas, ko sarūpējam talciniekiem pateicībā par viņu darbu," komentē Toms Jurjevs, labdarības fonda "Sofi" dibinātājs.

Kopš savas pastāvēšanas sākuma, 18 gadus "Ulubele" ir no kill patversme. Šobrīd tās patvērumā ir krietni vairāk nekā 500 iemītnieku.

Arī tādi, kas ir smagi traumēti, ļoti slimi vai kam jau sirmi purniņi, tomēr liela daļa ir mazuļi, jaunuļi vai cilvēka draugi savos labākajos gados. Nonākšana "Ulubelē" katram no viņiem ir cerība uz jaunu dzīvi.

"Dzīvnieku aizsardzībā sabiedrības domai un spēkam ir izšķiroša nozīme. Ilggadējā patversmes darbība un "Ulubeles" komandas misija ir iespējama, vien pateicoties mūsu kaimiņu, draugu un atbalstītāju mīlestībai pret dzīvniekiem.

Paldies mūsu kopienai, kas mūs ieskauj ar savām rūpēm ik dienas! Pateicamies ikvienam, kurš ir atbalstījis "Ulubeli", - jūsu ziedojumi un centieni ir devuši otro iespēju tūkstošiem dzīvnieku!" teic "Ulubeles" vadītāja Ilze Džonsone.

""Ulubelē" mūsu pirmais uzdevums ir dzīvības glābšana, tad ārstēšana, atkopšana, un tikai tad jaunu māju meklēšana - tāpēc tuvākajā nākotnē ļoti aktuāla ir veterināro telpu rekonstrukcija un paplašināšana, lai varam sniegt palīdzību ātrāk un efektīvāk gan cietušajiem, gan patversmē mītošajiem dzīvniekiem," piebilst Džonsone.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu