"Jau paspiedām rokas un vienojāmies par cīņas izglābšanu." MMA cīkstonis Čižovs par atcelto cīņu PFL organizācijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Čižovs
Aleksandrs Čižovs Foto: Ādams Bleiks/PS FIGHT MANAGEMENT

Latvijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Čižovs sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" atklāja, ka kopā ar komandu izdarīja visu iespējamo, lai aizvadītajā nedēļas nogalē notikušo cīņu izglābtu, tomēr šoreiz, acīmredzot, nebija lemts.

30. septembrī notikušajā PFL Eiropas "Grand Prix" pusfinālā oktagonā vajadzēja doties arī latviešu cīkstonim Aleksandram Čižovam, lai tiktos ar īru Džonu Mičelu.

Diemžēl latviešu cīkstonis pirms piecām nedēļām gūtā savainojuma dēļ nevarēja pilnvērtīgi turpināt svara zaudēšanu, kā rezultātā tad arī neesot izdevies iekļauties noteiktajā limitā.

Bet, kā atklāja pats cīkstonis, situācija ne tuvu neesot bijusi no sērijas "netiec svarā un viss".

"Domājām, ka vienkārši neiekļaušos svarā un būs līdzīgi kā manā iepriekšējā cīņā, kad Duke netika svarā. Nodomāju, ka man vienkārši pirmajā raundā atņems punktu un 20% no cīņas honorāra," atcerējās Čižovs.

Vairāku secīgu notikumu rezultātā Čižovs devās ar Mičelu tikties aci pret aci, lai apspriestu potenciālās cīņas norisi. Visu iesaistīto pušu klātbūtnē abiem cīkstoņiem par cīņu izdevies vienoties.

"Paspiedām rokas, vienojāmies par cīņas izglābšanu. Ar komandu atvieglojumā nopūtāmies. Nedaudz atslābinājāmies," sacīja Čižovs.

Tomēr galu galā oktagonā pretim Mičelam stājās šī konkrētā dueļa rezerves cīkstonis, francūzis Geisims Derūšs, kuru viņš jau uzveica "Grand Prix" pirmajā kārtā.

Čižova versiju par cīņas pēdējā brīža atcelšanu, kā arī iespaidiem par PFL un Francijā notikušo cīņu šovu vairāk lasi TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu