Salceviča skarba izteikumos par kuņģa samazināšanas operāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: indrasalcevica/Instagram

Stiliste un kustības "More than size" aizsācēja Latvijā Indra Salceviča raidījumā "Māmiņu klubs" izteicās par populāro bariatrijas operāciju. 

Salceviča kopā ar treneri un uztura speciālistu Mārtiņu Bidiņu diskutēja par ķermeņa svara samazināšanu, tā pieņemšanu un populāriem risinājumiem, kā no liekā svara atbrīvoties.

Pēdējo gadu laikā sabiedrībā ir populāri nodarboties ar dažādām ātrajām diētām un veikt bariatrijas operācijas, lai samazinātu lieko svaru.

Indra ir kategoriski pret operāciju, jo uzskata, ka tas ir vieglākais un neefektīvākais veids, lai pēc iespējas ātrāk nonāktu pie vēlamā rezultāta.

"Es uzskatu, ka bariatrija ir operācija, kura tiešām ir jāveic tad, kad cilvēks fiziski un funkcionāli nespēj sevi nest, es to visu saprotu. Bet tas, kas notiek šobrīd pasaulē un arī šeit Latvijā, ka cilvēks ar 110 kilogramu lieko svaru uztaisa bariatriju, man liekas, ka 110 kg, tas nav svars. 200 kg ir svars!"

Arī Bidiņš sarunas laikā piebilst, ka, viņaprāt, bariatriju var uztvert kā ātro diētu, kas ir ātra un viegla, ar tūlītēju iedarbību, taču tas nav labākais risinājums svara zaudēšanai, vienīgi, ja liekie kilogrami apdraud veselību.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu