Krievijā izmeklē iespējamu operāciju ar mērķi "likvidēt" Putinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kara noziedznieks Vladimirs Putins.
Kara noziedznieks Vladimirs Putins. Foto: murathakanart/Shutterstock

Krievijas varasiestādes izmeklē iespējamu operāciju, kuras mērķis esot "likvidēt" diktatoru un kara noziedznieku Vladimiru Putinu, ziņo izdevums "Insider", atsaucoties uz vietnes "Telegram" kanālu "VChK-OGPU".

Informācija par operāciju saņemta kādā karaoke bārā. "Telegram" kanāls "VChK-OGPU" ziņo, ka kāds vīrietis vārdā Mihails Jurčenko esot zvanījis Krievijas iekšlietu ministrijai pēc tam, kad karaoke bārā "Honey" Maskavas apgabala pilsētā Čehovā noturējis sarunu ar kādu vīru.

Trešdien, 4. oktobrī publicētajā ziņojumā ietverts, ka vīrietis Jurčenko esot ziņojis, ka viņam ir pavēle "likvidēt" Putinu un uzrādījis dokumentu, kas apliecinājis, ka viņš darbojas kādā militārā grupējumā. Konkrēts darbavietas nosaukums nav zināms.

Abi vīrieši esot ilgi runājuši par Krievijas nākotni un kara gaitu. Sarunas vidū mistiskais vīrietis viņam atklājis savu uzdevumu. Jurčenko mainījis sarunas tematu un ilgi domājis, ko darīt, līdz nolēmis ziņot Krievijas iekšlietu ministrijai. 

"Telegram" kanālā ziņots, ka šajā bārā uzturoties vairāki Krievijas valsts iestāžu darbinieki.

Kanāls "VChK-OGPU" publicē ziņas no Krievijas. Tā moderatori apgalvo, ka ziņas iegūst no agresorvalsts policijas un drošības iestāžu darbiniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu