VIDEO Bērnudārzā Ķekavā drūp griesti, bet direktore un pašvaldība neko nedara

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bērnudārzs. Ilustratīvs foto.
Bērnudārzs. Ilustratīvs foto. Foto: Zane Bitere / LETA

Ķekavas bērnudārza "Ieviņa" audzēkņu vecāki jau ilgstoši ziņojuši, ka ēkā izveidojusies avārijas situācija brūkošu griestu dēļ. Taču ne iestādes direktore, ne pašvaldība par to neko negribot darīt, ziņo TV3 raidījums "Bez Tabu".

Drūpošie griesti redzami bērnudārza vecajā korpusā. Arī "Bez Tabu" pārstāvji un iestādes darbinieki konstatē, ka problēma ir nopietna. “Un beigu beigās nekas netika darīts,” norāda viena no darbiniecēm.

Video: "Bez Tabu" sižets

Ķekavas novada domei par šo situāciju it nekādā gadījumā nav pirmā dzirdēšana. Vēl šī gada maijā problēmu akcentēja bezpartejiskā Dace Cīrule. Pašvaldības Īpašumu pārvaldes vadītājs Edgars Melnieks gan ziņo, ka problēmu plānots novērst vien nākamā gada vidū, jo prioritāte esot siltināšana.

Tik ilgu laiku iedzīvotāji gan negrib gaidīt, tā vietā bērnu, vecāku un darbinieku drošības vārdā pieprasīta steidzama rīcība. Direktore Biruta Jokste gan uzskata, ka pašreizējais ēkas stāvoklis bērnus neapdraud. 

Melnieks "Bez Tabu" žurnālistiem norāda, ka vēl dienu iepriekš ticis izsludināts iepirkums jumta remontam, kam atvēlēti 120 tūkstoši eiro. Remontdarbus paredzēts pabeigt līdz gada beigām. 

Tiesa, ierakstu par bērnudārza jumta remontdarbiem Ķekavas novada pašvaldības izsludināto iepirkuma sarakstā nevarot atrast. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu