Tapis vēl nebijis pašmāju iepazīšanās projekts "Kā mīlēt ar galvu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Mūžsenais jautājums – kā atrast īsto un vienīgo, ja vairākkārt ir nācies vilties attiecībās? Kanāls "STV Pirmā!" saviem skatītājiem šajā rudenī ļaus ielūkoties apzinātu attiecību veidošanā, ideālas saderības meklējumu šovā "Kā mīlēt ar galvu", kurā attiecības tiks balstītas uz socionikas sistēmu.

Dalībniekus visā filmēšanas un attiecību veidošanas procesā konsultēs socionikas un attiecību veidošanas eksperte Evija Čeprova.

Evija Čeprova
Evija Čeprova Foto: Publicitātes

"Šis būs vēl nebijis iepazīšanās projekts, kurā, lai satiktos īstie cilvēki, mēs izmantosim socionikas zināšanas. Tas ir par to, kā strādā mūsu smadzenes un kā mēs uztveram citus cilvēkus. Tas ir pamats, kāpēc cilvēku starpā izveidojas vai, tieši otrādi, neizveidojas ilgtermiņa attiecības. Mums ir jāsatiek cilvēks, kas tevi pilnībā papildina, lai jūs spējat būt viens vesels."

Sākoties šovam, Evija būs piemeklējusi katrai dāmai saderīgo partneri, kurš pēc socionikas sistēmas ir viņas tipam un vērtībām atbilstošs, bet par vīriešu izvēlēm, vērtībām un saderīgo dāmu savu padomu sniegs pāru attiecību un seksoloģijas speciālists Arturs Šulcs, kurš veiksmīgu attiecību pamatā liek spēju saprast, ko dalībnieks patiesi vēlas, kādas ir viņu vērtības.

Arturs Šulcs
Arturs Šulcs Foto: publicitātes

"Pieņemot lēmumu, ar kuru cilvēku veidot attiecības un kāda ir attiecību shēma, sākotnēji pašam dalībniekam ir jāizdara savas izvēles. Ir jāsaprot, kāda ir tava vērtību sistēma, kas tev patīk, nepatīk. Kad tas ir skaidri apzināts, tad tu vari veidot ar otru cilvēku attiecības. Mans mērķis šovā ir būt klāt dalībniekiem un palīdzēt saprast, ko viņi patiesi vēlas ilgtermiņā, nevis kaisles brīžos."

Šovs ne tikai izklaidēs, bet arī sniegs skatītājiem reālu recepti, kā izveidot veiksmīgas attiecības un atrast sev saderīgo partneri, nosargājot kopējo laimi un mīlestību.

Visas filmēšanas garumā katrs pāris dzīvo savā mājsaimniecībā Spānijas laukos un pilsētā, kur kopīgi risina sadzīviskas problēmsituācijas (plāno budžetu, sadala pienākumus utt.), kā arī bauda romantisku divvientulību.

Lai spilgtāk atspoguļotu dāmu vājas puses, šova laikā ieradīsies tā saucamie "pavedinātāji", kuru galvenā loma būs apreibināt dalībnieces, vedinot "uzkāpt" uz tiem pašiem attiecību grābekļiem.

Šova producente Aija Strazdiņa teic: "Iemīlēšanās un mīlas lietas vienmēr ir aktuāla tēma, kuru mēs vismazāk saprotam. Mēs lieliski protam iemīlēties, ieskatīties kādā, bet, ja mēs to tiešām mācētu, tad iemīlēšanās fāze beigtos ar laimīgām attiecībām, kurās abi ir ieguvēji. Bet tā tas nav. Tas parāda, ka mēs kāpjam uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem, visbiežāk izvēlamies nepareizos pārstāvjus, un, ja godīgi, tas no malas tas ir ļoti skaidri redzams. Šis unikālais, jaunais formāts ir par to, ka saderību var piemeklēt. Mīlestībai ir jāpieslēdz galva, lai apzinātos, kuri ir tie punkti, kurus ievērojot, šīs attiecības ilgtermiņā var sevi piepildīt. Šajā šovā tiks savienoti pilnībā saskanīgi un saderīgi pāri, kuriem ir visas iespējas izveidot ilgtermiņā labas un harmoniskas attiecības. Skatītājiem tā būs iespēja paskatīties no malas, kā šī saderība strādā."

Vai ir iespējams atrast īstu mīlestību, kas balstīta uz apzinātām izvēlēm un socionikas sistēmu? Skaties jau no 12. oktobra 21.30 kanālā STV Pirmā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu