VIDEO Diāna Kubasova randiņšovā ļaujas pirmajam īstajam skūpstam ar vienu no dalībniekiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Randiņš ar Kubasovu"

Septītajā "Radiņš ar Kubasovu" sērijā tika noskaidroti finālisti, kuri sacentīsies par influenceres, uzņēmējas un skaistumkaralienes Diānas Kubasovas sirdi. Šajā sērijā notika vēl kas pārsteidzošs - Diāna ļāvās pirmajam īstajam skūpstam.

Šovā palikušajiem dalībniekiem Mikum, Oskaram, Matīsam un Jurim bija jāizvēlas skaistākā vieta, kur uztaisīt Diānai fotosesiju "Instagram" ierakstam. Tam vīrietim, kurš vislabāk tiks galā ar uzdevumu un ļaus Diānai justies lieliski, bija paredzēta balva – vieta finālā.

Pirmais uzdevumu centās izpildīt Oskars. Sākumā pāris apmaldījās, bet tā nebija vienīgā liksta tai dienā - beigu beigās automašīna nespēja uzbraukt kalnā un pārim nācās 37 grādu karstumā iet līdz viesnīcai. Starp Oskaru un Diānu izvērtās sarkastisks dialogs.

Tā kā Oskars un Diāna aizkavējās, Mikum rezervētā vieta fotogrāfijai vairs nebija pieejama, un profesoram nācās risināt šo situāciju. Neskatoties uz to, Diāna neslēpa savu neapmierinātību, ka Mikus viņu atstāja vienu, kamēr risināja problēmu.

Juris uzdevumam piegāja viegli, atrodot skaistu vietu netālu no villas, un pirms uzdevuma izpildes viņš iegādājās ziedus; tas radīja brīvus mirkļus, ko pavadīt Diānas kompānijā. Pāris devās uz kafejnīcu, lai parunātos.

Bokseris neslēpa savas jūtas un atzinās Diānai mīlestībā, uz ko modele atbildēja, ka viņai arī ļoti patīk Juris. Sekoja pirmais īstais skūpsts šovā, pēc kura Diāna mīļi pieglaudās Jurim, turpinot sapņaini dzert vīnu.

Vairāk skaties video!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu