VIDEO Vīrietis "Facebook Marketplace" pārdod savas mātes pelnus par 30 dolāriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Marketplace Finds/"TikTok"

Satura veidotāji Marks un Lorena Elaiza "Facebook" pārdošanas platformas "Marketplace" dzīlēs tikuši pie neierasta atraduma: sievietes pelnu urnas. Tos pārdevis mirušās sievietes dēls, ziņo izdevums "Insider".

Marks, kurš pārvalda "TikTok" profilu "Marketplace atradumi" ("Marketplace Finds"), teica, ka sludinājumā mirstīgās atliekas pārdotas atsevišķās daļās – divi grami pelnu flakonā.

@epicconfections #greenscreen #funny #comedy #funnyvideo #marketplacefinds #facebook #facebookmarketplace #marketplacefacebook ♬ Quirky - Oleg Kirilkov

Mirušās sievietes dēls, kas pārdevis pelnus, teicis, ka par pieciem dolāriem atklās, no kurienes pelni nākuši. Viņš "traumu negribot piedzīvot atkārtoti par brīvu."

Markam sākotnēji doma pirkt pelnus šķitusi neomulīga. "Ja es pārdotu savas mātes pelnus, viņa pieceltos un mani iepļaukātu," teica vīrietis.

Taču Lorena Elaiza, kas "TikTok" veido saturu par neierastiem veidiem, kā cilvēki nomirst, redzēja Marka publicēto video ar pelniem un pieteicās tos iegādāties. Turklāt viņa rīkojusies likumīgi – ASV federālie likumi neaizliedz pārdot cilvēku mirstīgās atliekas. 

@lovee.miss.lauren #duet with @Lauren the Mortician Grandma has arrived ✨ #Stitch #laurenthemortician #wejustgotaletter ♬ Quirky - Oleg Kirilkov

Vēlāk Marks aizsūtījis Lorenai sludinājumu un viņa pelnus iegādājusies. Tie ievietoti stikla flakonā, kas ielikta grāmatā, izdekorētā ar galvaskausiem un ziediem. 

Sieviete apstiprināja, ka pelni ir īsti.

Lorena sazinājās ar pārdevēju Krisu Braunu, kurš norādīja, ka pelnus nolēmis pārdot, jo viņam ar māti nav bijušas sevišķi labas attiecības. Viņa pret viņu izturējusies vardarbīgi, kā arī manipulējusi. 

Viņš pelnus iepriekš apsvēris izmest vai noskalot tualetes podā, taču šie varianti viņu nav apmierinājuši. Savukārt pārdošana viņam nesusi cerēto brīvības sajūtu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu