Saimniekšova Ligita ar savu favorītu Tomu pārrunā abu kopdzīves iespējas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Saimnieks meklē sievu"

Šova "Saimniece meklē vīru" galvenajai varonei Ligitai no Neretas jau kopš dalībnieku pirmās satikšanās visvairāk iepaticies par viņu 16 gadus jaunākais dobelnieks Toms. Šova piektajā sērijā abi dodas pirmajā randiņā, kur pārspriež arī potenciālo kopīgo nākotni.

Kamēr Aigars (57) ķērās pie krāsošanas, Vitālijs (42) gatavoja pusdienas, un Toms izmantoja izdevību, lai ar saimnieci dotos randiņā un beidzot pabūtu divatā.

Drīz vien abu sarunas ievirzās nopietnā gultnē, un Ligita nolēmusi noskaidrot, kādi ir Toma nolūki attiecībā uz viņu, jo pati uz "Saimniece meklē vīru" nav gājusi šova pēc, bet meklēt īstu mīlestību.

Toms atzinās, ka ir prātojis, vai būtu gatavs pārcelties uz dzīvi pie Ligitas, un sprieda, ka tas ir liels lēciens. "Varbūt to vajag," par potenciālo dzīvesvietas maiņu saka Toms. "Vietas mums visiem pietiktu," piebalsoja Ligita.

Saimniece turpināja Tomam uzdot dažnedažādus jautājumus, viņa arī iztirzāja bērnu jautājumu.

Abi bija vienisprātis, ka bērnus kopīgus nevēļas, bet saimniece pauda vēlmi piedalīties Toma atvašu audzināšanā. "Es nezinu, kā izveidosies tālāk, bet es negribētu vilties," saka saimniece. "Es uzskatu, ka katrs izdarām savu izvēli. Vai tā būs aplama vai pareiza, uzzināsim tikai pēc tam," saka Toms.

"Lēmumam par attiecībām jāatnāk nemanot. Kad tu pat nemani, bet jau dzīvo kopā, jau precies," uzskata Toms.

Ligita norāda, ka attiecības nevēlas steidzināt, "bet es gribu, lai tas ir nopietni". "Protams, es nezinu, kas mums tālāk izvērtīsies, bet šobrīd ir tā, ka man gribētos ar tevi attiecības," Tomam saka Ligita. "Man arī," apgalvo Toms.

Vairāk skaties!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu