Izraēlas politiķe mudina pret "Hamas" lietot kodolieročus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dr. Yüksel Hoş/'X"

Reaģējot uz "Hamas" teroristu uzbrukumu Izraēlai, Izraēlas parlamenta deputāte Revitala Gotliva platformā "X" aicinājusi valsts bruņotos spēkus cīņā rīkoties bez žēlastības, tostarp izmantot kodolieročus, vēsta izdevums "Insider".

""Jericho" raķetes, "Jericho" raķetes! Šis ir stratēģisks paziņojums, pirms mēs lietojam mūsu karavīrus. Pastardienas ieroči! Šis ir mans viedoklis. Lai Dievs saglabā mūsu spēku," publikācijā rakstīja Gotliva. 

Gotliva ierakstā atsaukusies uz Izraēlas "Jericho" sērijas ballistiskajām raķetēm. Pati valsts gan nav ne noliegusi, nedz apstiprinājusi sava kodolarsenāla eksistenci.

Deputāte turpmākā ierakstā norādīja, ka Izraēlai cīņā ar "Hamas" jābūt nežēlīgai. "Mūsu valsts spēku, drošību un cieņu atjaunos tikai sprādziens, kas satricinās Tuvos Austrumus! Laiks pastardienai," rakstīja Gotliva.

"Bez ierobežojumiem jāšauj spēcīgas raķetes. Nevis lai nolīdzinātu kādu apkaimi, bet gan visu Gazu."

Politiķes ieraksti kopumā saņēmuši aptuveni divarpus miljonu skatījumu, taču tagad to redzamība samazināta, jo tie pārkāpuši "X" aizliegumu sludināt agresiju.

Gotliva, kura ir premjera Benjamina Netanjahu partijas biedre, nereti publicējusi pretrunīgus ierakstus sociālajos tīklos. Septembrī viņa teica, ka Izraēlas armijas komandieris, kurš nošāva palestīniešu motociklistu, ir "varonis".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu