Aktieris Ivars Kalniņš atklāti par to, kā bijis valkāt "ideālā vīrieša" birku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čukrste/LETA

Kino un teātra aktieris Ivars Kalniņš, viesojoties raidījumā "Zilonis studijā" piedalījās sarunā par skaistuma standartiem, ideāliem, priekšrocībām un slogu. Viņš atklāja, ka savas dzīves laikā juties apskausts.

Aktieris Ivars Kalniņš savulaik tika dēvēts par skaistuma etalonu un sapņu vīrieti daudzām sievietēm. Viņš teic, ka tā bijusi milzīga atbildība - būt par skaistu vīrieti: "Es to nekad tā neesmu vērtējis, tas ir mans saimnieciskais uzdevums, kā es to izmantoju, jo attiecīgi lomu nošķiras tiek piedāvātas, ja tu esi tāds tipāžs. Man bija jāspēlē tas, kas man bija jāspēlē. Ne tikai talanta amplitūda ir vajadzīga, bet arī fiziskā parādība spēlē diezgan lielu lomu."

Jautāts, vai jūt to, ka viņš sievietēm patīk, Kalniņš saka: "Protams. Es tāpēc piedzimu. Man arī patīk sievietes. Ar mani ir ļoti garlaicīgi, esmu tradicionālais."

Aktieris neslēpj – karjeras gaitā nācies izjust savā veidā apkārtējo skaudību, jo kāds domājis, ka viņš ir veiksmīgāks un skaistāks. "Nepārtraukti, es ar to vienkārši sadzīvoju, nepievēršu uzmanību. Man ir bieza āda attiecībā uz šo, kā pīlei ūdens pār spalvām notek lejā. Ja visu to ņem galvā, tev ir sasaistīti locekļi, neko nevari izdarīt, tev bail iziet publiskā telpā. Esmu darījis tieši otrādi – lai viņš nomirst, dabū kuņģa čūlu aiz skaudības. Es muldos, bet principā tā vajadzētu."

Vienlaikus Kalniņš uzsver, ka skaudība ne vienmēr spēlē tikai negatīvā nozīmē: "Balta skaudība ir liels dzinulis. Man arī daudz kas skauž. Skatos, kā tam iznāca, un daru visu, lai man iznāktu arī tikpat labi. Es cenšos, strādāju ar sevi, nevis lieku kokus viņam spieķos."

Aktieris šovasar nosvinēja 75. dzimšanas dienu.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu